Paparazzo

Uhapšen muškarac koji je sa Severinom snimio porno film

6.3kviews

U velikoj akciji USKOK-a uhapšen je hercegovački preduzetnik Milan Lučić kojeg javnost najviše pamti po snimku seksa sa Severinom.

Za najpoznatiji pornić na ovim prostorima saznalo se u maju 2004. godine, kada je Severina bila vjerena za Srećka Vargeka s kojim je prekinula nekoliko mjeseci kasnije. Lučić je u vrijeme kad je nastao najpoznatiji kućni pornić na ovim prostorima bio oženjen, a 11-minutni video nastao je na njegovoj jahti.

Severina i Lučić vezu su navodno počeli još 2000. godine, a Lučićeva supruga je tad bila trudna s njihovim trećim djetetom. Priča se da je upravo to bio razlog što su njih dvoje prekinuli svoju aferu, Severina se nadala da će Lučić zbog nje ostaviti ženu, no to se nije dogodilo pa je njoj prekipilo.

Dok su bili u vezi, pjevačica je od preduzetnika dobijala luksuzne poklone, a u javnosti se često spominjao konj Landon kojeg joj je također on poklonio, a kojeg je ona kasnije prodala.

Pretpostavlja se da je povod za pokretanje istrage u kojoj je uhapšen Lučić bio taj što je sudija Vesna Malenica, koja je također uhapšena, u čak osam slučajeva u 2016. godini za stečajnog upravitelja postavila Peru Hrkaća, a među kompanijama čiji se stečajni postupak spominje je i Lučićeva firma Amfora Maris.

Izvor: Blic.rs