Showbiz

Nikola Rokvić je odbio ovaj veliki hit

382views

Njegov veliki hit „Med i slatko grožđe“ jedna je od najslušanijih pjesama i najpevanijih u „Zvezdama Granda“, a pjevač je sada otkrio i kako njegov otac nije vjerovao da će postići uspjeh upravo sa tom numerom.

– Drago mi je, to je pjesma sa Grandovog festivala. Kada sam je čuo kod Baše koji je radio i muziku i tekst, donio sam demo snimak kući i moj tata kad je čuo prvo je pitao šta je to, da li je moguće da ću to da pjevam i rekao da ne valja ništa. Ja sam ipak odllučio da je snimim jer kada nešto odlučim, idem glavom kroz zid i na moju radost i na Marinkovu poslije radost pjesma je lijepo prošla. Zanimljivo je da je on otvarao svoje nastupe sa pjesmom „Med i slatko grožđe“– ispričao je Rokvić koji ni sam nije mogao da zamisli da će se pjesma toliko slušati.

– Nisam očekivao, to se nikad ne zna. Nekad tipuješ na jednu pjesmu, a prođe neka druga. To je kao što je Marinko htio da izbaci pjesmu sa albuma „Ti za ljubav nisi rođena“ dok moja majka nije rekla da je ta numera najbolja i da je ostavi i samo je ta na kraju prošla sa tog albuma. Nuđena mi je i pjesma „Imati pa nemati“ od Džeja, ali je nisam prepoznao. Ipak, mislim da se to Džeju više vjerovalo i da je baš za njega. Nije kome je nuđeno, već kome je suđeno– istakao je Nikola Rokvić.

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić/Grand.online