Paparazzo

Kad ih “gospođetina isecira” – Dragana je znala je da joj je Toni nevjeran, a sad izigrava žrtvu. Haris a pljuje Melinu a potpuno je normalno što ga je ostavila

153views

Već nedjeljama unazad javnost bruji o poznatim parovima, a sada je voditeljka “Novog jutra” Jovana Jeremić dala svoj sud.

Na samom početku, Jeremićeva je prokomentarisala razvod Dragane i Tonija, a kako tvrdi, Toni i Dragana su deset godina bili u lažnom braku, a pjevačica je za sve to znala ali je ćutala.

– Meni je normalno da su se razveli. Oni su svi živjeli u lažnim brakovima i nisu se razvodili zbog javnosti. A mnogo bi bilo bolje da su se na vrijeme razveli, sada bi bili u sretnim odnosima, sretnim brakovima. Kao što postoji institucija braka, tako postoji i institucija razvoda. Žene treba sa imaju onoliko brakova koliko im Gospod Bog pošalje blagoslovenih ljubavi u njihov život. Nikada ne treba živjeti u laži – rekla je Jovana za “Informer” i dodala da je znala da je Toni Draganu dugo varao:

– Dragana i Toni nisu tri godine bili u lažnom braku, nego deset. Cijela javnost, svi novinari, apsolutno svi su znali da je on nekorektan prema njoj, samo što se ćutalo o tome jer je Dragana velika zvijezda. Kada se tako nešto dogodi, nemaš zašto da ostaješ u tom braku. Svi su znali kako se Toni ponaša kada nije sa Draganom Mirković, a znala je i ona, to je njena tragedija. Znala je da joj je Toni nevjeran, samo je ćutala i trpjela. Ona voli da izigrava žrtvu, a ja ne volim ljude koji izigravaju žrtvu u medijima. Treba da bude superheroina. Volim je, ali izgleda da ništa nije naučila iz njene prve veze sa Bašanovićem. I on ju je povrijedio, a Toni je drugi. Dragana svjesno ide i trasira put žrtve i iznevjerene, povrijeđene žene. Voli da igra tu ulogu, a to je pogrešno. Dokle god igra tu ulogu neće biti sretna. Da li treba i treći da je povrijedi da bi se opametila? Sve je jako dobro znala, samo što je trpila misleći da će uspjeti da spase brak. Nema tu spasenja ako te deset godina vara. Ako to trpiš ti si mučenica, a ne žena koja je vrijedna poštovanja. Žena kada vidi da je muškarac vara – odlazi – rekla je Jeremićeva, a zatim prešla na Melinu i Harisa.

Jovana Jeremić (Foto: Screenshot TV Pink)JOVANA JEREMIĆ (FOTO: SCREENSHOT TV PINK)

– Šta je tu iznenađujuće? Šta je Haris mislio? On je deda za Melinu. Ništa nije iznenađujuće, što se foliramo? Čovek je 30 godina stariji od nje. On je deda, a ona izgleda kao avion. I on je pogriješio, kao što je i Dragana pogriješila. Ona bi sad bila sretna žena da je ostavila Tonija prije deset godina. Mjenjaj žene, opijaj se, konzumiraj različite stvari koje konzumiraš, ali bez mene, je l’ tako? Da je bila iskrena sada bi bila sretna, uspješna, veliku karijeru, puno para, trećeg bitnog frajera u životu… Isto tako Haris. Šta je očekivao? – rekla je Jovana i zaključila:

– Trebalo je da sam da slobodu Melini. Sam. Da dođe i kaže: “Ženo, hvala ti. Dvoje divne djece imamo. Proveli smo jedan predivan dio života zajedno, ali ti si mlada. Ja sam deda. Ne mogu ni u s… da ti pariram, nigdje ne mogu da ti pariram, evo ti tvoja sloboda. Hoću da ostanemo prijatelji, nedjeljom dođi da pijemo kafu, da se družimo sa djecom, biću ti vječni prijatelj. Ti si mlada, zaslužuješ da imaš još puno dobrog, kvalitetnog s…, izlazaka, provoda, ne mogu to više da ti priuštim, ja sam mator čovjek. Ali u meni ćeš uvijek imati dobrog prijatelja i da, kad god te povrijede, čak i oni drugi muškarci koji dolaze poslije mene, u meni ćeš imati sigurnu luku”. Tada bi bio frajer, a ne da sada pljuje Melinu. Potpuno je normalno što ga je ostavila. Ne pravdam samo način na koji je uradila. Trebalo je prvo da se razvede. Ja sam jedna od rijetkih koja ju je branila u javnosti, zato što je to normalno. Što da se foliramo? – rekla je Jovana i prokomentarisala to što je u više navrata gostovao na televizijama i pričao o krahu njihovog braka:

Jovana Jeremić (Foto: Screenshot TV Pink)JOVANA JEREMIĆ (FOTO: SCREENSHOT TV PINK)

– Razumijem da je Haris povrijeđen, varala ga je, shvatam, ali to se ne radi tako. Mora da se izdigne iz cijele situacije. Ni meni nije uvijek bilo lijepo u životu, ali sam uvijek bila gospođetina.

 

Pulsonline