Paparazzo

Novi detalji o Melininom novom partneru

197views

Nakon razvoda od pjevača Harisa Džinovića, kreatorka Melina Džinović se preselila u luksuzni kompleks gdje je susedi rijetko sreću, ali mnogo toga znaju o životu nove komšinice …

Kako u javnosti, a i među javnim ličnostima ne jenjava priča o razvodu ovog para ekipa Blica je odlučila da posjeti kraj u koji se kreatorka preselila nakon što je napustili vilu na Senjaku.

Naime, bračni par je i zvanično razveden, a uveliko se priča da Džinovićka ima novog dečka, što je i Haris u izjavama potvrdio rečenicom da prevareni muž posljednji sazna.

 

U novom komšiluku za Džinovićku skoro da ne znaju dok im ne pokažemo fotografiju. Doista, riječ je o luksuznom kompleksu pa se neki i prave da ne poznaju kreatorku iako im tabloidi stoje na stolu na kojem piju kafu.

– Ne znamo ko je Melina Džinović – kaže mladić iako mu šoljica za kafu stoji na glavi dotične na naslovnoj strani časopisa koji čita.

Za susjednim stolom su djevojke koje otvoreno pričaju o svemu što znaju.

– Ona je u spoljnoj zgradi pa ne mora da prođe kroz centar kompleksa kako bismo je viđali, ali smo je srele. Žena izgleda prelijepo i bez šminke. Nedavno je unosila neke sitnice za uređivanje doma, ali ne znam da li je stan iznajmila ili je u njenom vlasništvu – kažu i dodaju:

– Viđali smo Đinu, njenu kćerku, kako dolazi ovde. Nju znamo sa društvenih mreža. Sina nismo viđali, mada možda ga ne bismo ni prepoznali. Ali poslije smo čitale da on zapravo nema komunikaciju sa majkom, tako je makar Haris rekao.

U obližnjoj prodavnici Džinovićku su vidjeli tek nekoliko puta.

– Doselila se ona, kažu, prije nekoliko mjeseci ali nije česta mušterija. Možda odlazi u veće kupovine negdje drugo, ovdje je svraćala po vodu i tako neke sitnice i ne sjećam se šta je kupovala. Bila je skockana, zamirisala nam je cijelu radnju parfemom kada je ušla. Jako je lijepa, a sada šta je bilo između nje i Harisa, nismo pitali – kaže radnica.

Djevojka koju smo sreli u prolazu kaže da se za Džinovićkinog dečka znalo i dok nije došla u ovaj kompleks.

– Po gradskim krugovima se znalo da ona ima dečka. Ona je to i sama pričala, nije krila. Svi u teretani, gdje trenira su znali. Taj čovjek ju je čak i dovozio na treninge. Mislim da je ona to i pričala kako bi priče došle do Harisa. Ovdje sam je vidjela dva puta otkada je došla, ali tog čovjeka ne. Kažu da je neki biznismen i da je pun kao brod – kaže ova djevojka koja nije želela da otkrivamo njen identitet jer se druži sa Džinovićkinim drugaricama:

– Poznajem te žene sa kojima je išla na putovanja. Znam da Haris njih krivi što je Melina počela da izlazi i što ga je ostavila, ali ja ne mislim tako. Melina je i počela da se druži sa različitim ljudima i da izlazi kako bi izašla iz kuće. Ranije su djeca bila mala pa je oko njih dosta vremena provodila.

Gospođa koju smo sreli u obližnjem frizerskom salonu nam je rekla da ne brine za Melinu, koliko za Džinovića.

– Mislim da je on povrijeđen iako govori da nije i da ga nije briga. Nju vjerujem da nije briga jer je nastavila dalje. Poznajem neke njene drugarice i mislim da su joj dobri savjetodavci što bi se reklo da ne ostane bez ičega. Ona je mislila da kuću ostavi djeci, ali je sada bijesna zbog Harisovih izjava i sada će krenuti u napad da ga razbaštini koliko može.

– Unovčiće ona razvod – kaže nam ova gospođa i dodaje:

– Srela sam je jednom u garaži, ali se nismo javile jedna drugoj. Ona je malo izmještena iz kompleksa jer se njena zgrada nalazi sa spoljne strane pa je ne viđa niko tako često, mada je ona i noćna ptica. Kažu da je viđaju tek tamo poslije sedam uveče.

 

pulsonline