Paparazzo

Da li će se pomiriti Dragana i Toni?

306views

Pevačica Dragana Mirković nedavno je saopštila da je, nakon 24 godine, predala zahtjev za razvod braka.

Dragana je u saopštenju napisala da Toni Bijelić i ona već tri godine ne žive pod istim krovom, a biznismen se juče oglasio na Instagramu i otkrio da je došao u njihov dvorac kod Beča, gdje je Dragana ostala da živi.

Kako je izvor blizak ovom paru rekao za Nova.rs, razlog Tonijevog dolaska u porodični dom jeste pokušaj da se pomiri sa Draganom. Naime, on je, prema riječima izvora, molio pjevačicu da odustane od razvoda i obećavao je da će se promijeniti i potruditi se da sve bude kao nekada.

dragana mirkovic privatna arhiva rodjendan 25Dragana i Toni, foto Privatna arhiva

Bijelić u proteklih šest mjeseci u dvorcu nije proveo nijedan cio dan, a sada je došao, spreman na sve kako bi mu Dragana oprostila i povukla zahtjev za razvod.

Međutim, folk zvijezda mu je rekla da pomirenje ne dolazi u obzir, budući da je godinama tolerisala razne stvari i pokušavala da održi brak, te da sada, kada je konačno presjekla, svoju odluku neće mijenjati i da pomirenje „ne dolazi u obzir“.

Ona je Toniju rekla i da ga, uprkos svemu, ne mrzi i nema negativnih emocija ka njemu, te da želi da ostanu u što boljim odnosima zbog djece.

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: Grand.online