Showbiz

ONA JE NJEGOV CENTAR SVETA: Fotografija Željka Samardžića koja topi srca (FOTO)

256views
Sigurno da bi život Željka Samardžića mnogi poželeli. Pevač koji se može pohvaliti uspešnom karijerom, divnom suprugom i skladnim brakom, naslednicama i unučićima na koje je izuzetno ponosan.
Pre samo nekoliko meseci po četvrti put se ostvario u ulozi deke kada je njegova ćerka Minja na svet donela naslednicu koja je dobila ime po dekinoj želji.

Anđelija je nakon prvog pogleda osvojila Željkovo srce i postala njegov centar sveta, a sada je Minja objavila fotografiju od koje se tope srca.

Mala Anđelija uživala je u naručju pevača, a Samardžić nije skidao osmeh sa lica.

ŽELJKO (1).jpg

Koliko uživaju u zajedničkim trenucima Željkova naslednica rado deli sa pratiocima na društvenim mrežama, pevač je nedavno otkrio da u njihovom domu vlada neverovatna sreća i radost.

– Postoji jedno drago biće u mom životu, moja pokojna tetka Anđelija koju sam mnogo voleo i onda je Minja odlučila da tako nazove svoju mezimicu. Supruga Saše Matića bila je prva kojoj sam poslao poruku, napisao sam joj “Samo da znaš da se rodila još jedna Anđelija”. Velika radost je u kući i svima nam je mnogo drago tako da bih svakom dragom prijatelju poželeo da doživi nešto ovako- istakao je pevač.