Nightlife

Otvoren Hootters bar u Sarajevu!

1.59Kviews
Jučer je u prelijepom ambijentu bivšeg Monument kluba, uz prisutstvo mnogobrojnih zvanica iz svijeta biznisa, medija i ugostiteljstva otvoren HOOTTERS Girls Pub po uzoru na svjetski poznat brend Hootters i kao takav je prvi i jedini u regionu.

HOOTTERS Girls predstavlja mjesto za zabavu u kojem su u fokusu djevojke koje poslužuju i animiraju goste u tematski osmišljenoj garderobi.

Osim dobre zabave u prostoru se nalazi veliki broj led ekrana te je na taj način HOOTTERS Girls omogućio praćenje svih sportskih događaja.

U muzičkom smislu odlučili su se da budu univerzalni i jedinstveni, pa će gosti na taj način u HOOTTERS Girls pub-u moći slušati zabavnu domaću i stranu muziku iz kojih su izvađeni vokali, dakle instrumentalnu, što je takode IN u svijetu, kao što nam je nedavno za primjer pokazala prepuna Zetra na nastupu “2Cellos”. Također, u vrijeme ručka i večere, mladi školovani talenti sa muzičke akademije će svojim instrumentalnim live izvedbama upotpuniti atmosferu.

Za posebne goste osmišljena je i VIP zona, te će na taj način gosti moći rezervisati istu u formi ALL YOU CAN EAT, gdje će im biti posluženo pripremljeno sirovo meso, a oni će sami to isto meso peći na specijalno urađenim stolovima na kojima su ugrađeni roštilji, tako da možete imati jedan poslovni sastanak u srcu Sarajeva u Štrosmajerovoj ulici u odijelu i sa kravatom i na sve to roštiljati. Uz to, ekipa koja voli utakmice i druge sportske događaje može itekako uživati u takvom VIP aranžmanu.