Paparazzo

Voditeljica zadruge odlazi iz Srbije

949views
Dušica Jakoviljević uveliko bira na koju destinaciju u Americi će otići, a ovih dana trebalo bi da preda papire za vizu da bi mogla da otputuje na taj kontinent gdje planira da ostane duže vrijeme.

Iako nije poznato da li će atraktivna voditeljka tražiti radnu vizu i time promijeniti mjesto boravka za stalno, vijest o njenom odlasku u Ameriku će razočarati sve one koji voli da je gledaju na malim ekranima.

“Veliki broj obaveza je iz Dušice iscrpio i posljednji atom snage. Osjeća se umorno od brojnih emisija koje je vodila posljednjih meseci, pa je tako riješila da sa djecom ode na neku egzotičnu destinaciju gdje će provesti nekoliko mjeseci. Željna je plaži i sunca, pa će iz tog razloga najvjerovatnije odabrati obalu Amerike, ali i tu priliku iskoristiti da bi posjetila Njujork. Ono što joj posebno predstavlja zadovoljstvo jeste činjenica da postoji velika mogućnost da skoro čitavo ljeto provede na ovom kontinentu, a ne odbacuje mogućnost ni da tamo ostane. Dušica jako voli svoj posao, ali ovog puta je sve podredila rijalitiju jer je mjesecima vodila emisije za koje mora dugo da se sprema”, objašnjava prijateljica bliska Dušici.

Sama voditeljka potvrdila je ove informacije.

“Tačno je da planiram dalek i dug put. Posljednjih dana imam velike probleme oko biranja lokacije na koju ću otputovati. Samo tražim da na tom mjestu bude mnogo sunca, a da u istom trenutku imam i more. Ići ću za Ameriku na duže vrijeme, ali još razmišljam koji će to biti grad. Ako sve bude kako sam planirala, moguće da ću obići nekoliko gradova u tom periodu”, kratko je rekla Dušica.