Horoskop

Ova dva ženska znaka su MILJENICI ZODIJAKA i čeka ih život pun ljubavi

241views
Stručnjaci za astrologiju tvrde da žene koje su rođene u ovim znakovima imaju nešto posebno i da su predodređene da prožive dug i harmoničan život, piše Luftika.

admiral casino
blonde-g9e94438ab_1280.jpg

Škorpija

Žene Škorpije odlikuje nesvakidašnja mudrost, veoma su harizmatične i krasi ih posebna energija. Romantični odnos sa Škorpijom predstavlja eksploziju strasti i inteligencije. Odiše seksipilom, ima moćno držanje i uvek zna šta želi. Pleni svojom energijom sve oko sebe, sva svetla pozornice usmerena su na njih i uvek znaju kako da dođu do onoga što žele. Nežne su i romantične, ali nemaju svi privilegiju da upoznaju tu njihovu stranu. Njihova bezrezervna ljubav pripašće samo onoj osobi koja je to zaista i zaslužila.

Potreban im je neko kome će moći da se otvore i ko će postati deo njihove ličnosti, a pritom zadržati sopstveno „ja“. Kada pronađu ovakvu osobu, Škorpije postaju beskrajno srećne i samouvereno kreću u svetlu budućnost.

two-friends-g20b69c86f_1280.jpg

Strelac

Žena Strelac je mačka koja hoda sama i najviše od svega joj je stalo do slobode i nezavisnosti. Ona odgovara samo za sebe, svoje postupke i svoje potrebe. Nije naročito sklona flertovanjima, pa joj je teško da se upusti u ozbiljnu vezu. Da bi osvojili njeno srce morate da prihvatite njen nagon za slobodom i morate da budete oslobođeni svake ljubomore i posesivnosti. Ona obožava svoju slobodu, uživa u putovanjima, avanturama i promenama. Onaj koji uspe da se nosi sa svim ovim osobinama, shvatiće da pored sebe ima nešto najdragocenije na svetu.

Foto: Pixabay