Horoskop

Ova tri horoskopska znaka su najbolji partneri

206views

Neke ljude je lako zavoleti jer su rođeni da umeju da neguju dnose, što emotivne, što prijateljske.

Astrolozi tvrde da se takvi ljudi obično rađaju u tri horoskopska znaka koji važe za najbolje partnere i prijatelje. Oni imaju veliko srce, u vezi biraju bliskost umesto slobode, vernost im je sve. Zato se savršeno uklapaju i u jedinstvenu ulogu najboljeg prijatelja i ljubavnika. Ako ovo zvuči kao nešto što vi želite, takvog partnera možete da pronađete u jednom od ovih horoskopskih znakova:

Bik

Ako želite ljubavnika i najboljeg prijatelja, pronađite nekog Bika. Oni su srdačni, velikodušni i pouzdani partneri. Na Bika uvek možete da računate, čuvaće vam leđa u svakoj situaciji. Bik je uvek prva osoba koja će svojim prijateljima i partneru ponuditi rame za plakanje.

Lav

Lav je otelotvorenje fraze „živi, smej se i voli“. Lav ima bezbrižan pristup životu i romantici, pa bira partnera s kojim će se moći odlično da se zabavlja. Lav traži partnera koji će iskreno da ga poštuje i obožava takvog kakav jeste, a on će svom partneru, zauzvrat, da pokloniti potpunu vernost. Ovaj znak je drag i veran, što ga čini savršenim partnerom i prijateljem za celi život. Lav u svaki razgovor unese toplinu i vedrinu, što je u potpunosti u skladu s njegovom vladajućim planetom, Suncem.

Devica

Ne postoji stvar koju Device ne bi učinile za ljude koje vole, osim možda suzdržavanja od neželjene konstruktivne kritike, ali oni to rade s ljubavlju. Osim te kritičke strane, Device su odlični i najbolji prijatelji jer sve svoje veze shvataju ozbiljno. Ovaj znak veruje da treba uvek biti tu i za ljude koje voli jer tako od njih može da očekuje isto, u srećnim ili u tužnim trenucima. U prvom su redu kad treba da vas bodre i prvi su kad vam treba pomoć da se vratite na noge, prenosi index.hr.

Izvor: index.hr