Paparazzo

Ovako izgleda potpuno novi studio “Zvezda Granda”, a evo i koja su pravila (FOTO)

1.6kviews

Za novu sezonu “Zvezda Granda” direktor “Grand produkcije” Saša Popović je spremio brojna iznenađenja, a jedno od njih je potpuno nova i impozantna scenografija. Za razliku od prošle sezone kad su članovi žirija sedeli za svojim stolovima, ove su svi na jednom mestu ali smešteni u kapsuli. Tokom emisije gledaoci i takmičari ih ne vide sve dok se kapsula ne otvori.


Pored novog studija koji izgleda svetski ove godine su promenjena i pravila takmičenja. Po rečima direktora “Grand produkcije” ove sezone će biti pravednija borba i ocenjivaće se samo kvalitet.


“Pored kandidata ove sezone takmiči se i žiri. Svaki član žirija biće mentor, odnosno imaće svoj tim. Žiri je smešten u kapsulu i ne vide takmičara dok peva, ali ga čuje i na osnovu toga daje glas. Žiri ima mogućnost da dodeli “da” ili da ne dodeli glas uopšte. Kada kandidat završi sa pevanjem otvara se kapsula i žiri tek tada može da vidi kandidata. Produkcija će ponaosob pitati svakog člana žirija da li želi tom kandidatu da bude mentor, odnosno da bude u njegovom timu. Svaki član žirija koji je glasao za takmičara ima prava da se „bori“ da kandidat bude u njegovom timu i to mora da potvrdi drugim tasterom”, objasnio je Saša Popović na snimanju prve emisije.

Pored ovih izmena, u žiriju će ove sezone umesto Ace Lukasa biti Đorđe David. On je po dolasku u stidio podelio svoje prve utiske o novoj ulozi:

Izvor: Grand.Online