Lifestyle

Ove slavne ličnosti su se toliko IZOPERISALE, da su promijenile lični opis

3.7kviews

Iako mnoge od njih poriču da su bilo šta korigovale na licu, stare fotke ne lažu. Ove poznate zvijezde su se na samom početku karijere podvrgle estetskim korekcijama i ispravile sve nesavršenosti na svom licu. Zbog toga, danas imaju armiju obožavalaca koji žele da izgledaju baš kao one.

Sara Džesika Parker

Glumicu koja se proslavila ulogom Keri u seriji “Seks i grad'” mnogi su ismijavali zbog oblika i veličine nosa. Sara Džesika Parker (52) ga je kasnije korigovala, a kako bi bila još atraktivnija ugradila je silikone u grudima i bila na botoksu.

Nikolija Jovanović

Nikolija Jovanović je zahvaljujući esteskoj hirurgiji u poslednjih nekoliko godina znatno promijenila svoj izgled. Pjevačica je izgledala dosta drugačije kada je 2010. godine učestvovala u rijaliti programu “Survivor”. Nikolija je u međuvremenu operisala nos i ubrizgala silikon u usta, kao i u grudi, a iz plavuša prešla je u brinete.

Blejk Lajvli

Glumica, koju većina pamti po ulozi u popularnoj seriji Tračara, imala je barem dve operacije – korigovala je nos i grudi. Iako promene na prvi pogled nisu toliko očigledne, kada se uporede s njenim fotografijama od prije nekoliko godina, jasno je da je svoje prste u cijelu priču ipak umešap plastični hirurg.

Rada Manojlović

Prije jedanaest godina, Rada je izgledala “malo” drugačije. Žiri Zvezda Granda je Radu upozorio da će morati da ulaže u izgled ako želi da napreduje u šou biznisu, ali čak ni oni nisu očekivali ovakvu transformaciju. Manojlovićeva je prava srećnica što nije morala da mijenja ništa u vezi svoje figure, ali je zato za ovih 11 godina sredila i nos, i zube, a promijenila je i frizuru i boju kose.

Emina Jahović Sandal

Kada pogledate slike Emine Jahović sa početka karijere, i ove danas, kao da se ne radi o istoj osobi. Nos, usta, jagodice i grudi je očigledno operisala, a moguće je da se podvrgla i još nekim korekcijama.

Izvor:zena.blic.rs