Lifestyle

PLAYBOY ZEČICA otvorila dušu: Upropastila sam život silikonima!

1kviews

Sara Haris (23) je imala grudi prirodne veličine C, a onda su ih doktori povećali do DD veličine. Završila je u bolovima, puna nesigurnosti i propuštenih poslovnih prilika.

Kao i većina drugih manekenki Sara je priznala da je često manipulisala kilažom. Ako bi imala neko važno snimanje ona – bukvalno – ne bi jela ništa. Zatim bi se, čim se sve završi, dobro najela. Zbog ove navike završila je u velikim problemima sa grudnim tkivom.

Naime, Plejboj zečici se pojavila izraslina na jednoj dojci i morala je na hitnu operaciju, jer su se ljekari bojali da je tkivo kancerogeno.

– U tom periodu imala sam mnogo posla, a moje tijelo i težina to nisu mogli da isprate – rekla je Sara.

Pošto je Sara trebalo da ima slikanje za magazin “Plejboj”, o kome je oduvijek sanjala, samo nekoliko dana nakon operacije, doktori su morali da joj povećaju grudi da bi ih izjednačili.

– Bila sam preplašena, zaista. Nisam mogla da se pojavim na jednom takvom snimanju sa dojkama različitih veličina. Željela sam da ih oblikuju onako kao što su bile, ali niko mi nije izmjerio obim. Izraslina je uklonjena i zahvalna sam na tome, ali sadašnji implanti su preveliki za moj grudni koš – rekla je ljepotica.

Izvor: expressmag.ba