Lifestyle

Počastila se – Džidža renovira vikendicu na Avali (FOTO)

399views

Aleksandra Stojanović Džidža kompletno je renovirala kuću koju je prošlog ljeta kupila na Avali. Kćerka Dragana Stojkovića Bosanca se tokom pandemije koronavirusa iselila iz porodične kuće na Bežanijskoj kosi i uselila u stan na Novom Beogradu koji je kupila baš u tom periodu. Opremila ga je po svom ukusu, ali lijepe dane ona želi da provodi na obližnjoj planini.

Pjevačica je prije mjesec dana na imanju na kojem se nalaze kuća i bazen u renoviranje uložila 20.000 eura. Majstori uveliko završavaju enterijer, koji je opremila po posljednjoj modi i vodila je računa o svakom detalju. Pozvali smo pjevačicu, koja nam je priznala da ima puno obaveza, što poslovnih, što oko fakulteta, a sada i oko vikendice.

– Ne znam gdje ću prije. Završavam studije, sređujem vikendicu, snimam nove pjesme, sve mi se nagomilalo. Trudim se da sve stignem. Odlučila sam da se maksimalno posvetim poslu. Bilo je mnogo nastupa koje sam odbila zbog toga što sam se maksimalno posvetila učenju. Dala sam najteže ispite, pa sam riješila da se malo preorijentišem i na obaveze oko vikendice. Lijepo je kad imaš svoj mir, a meni je preko potreban – kaže pjevačica.

 

Pored svega, ona je uspjela i da uradi set fotografija, kao i da snimi spotove za nove pjesme, čije premijere uskoro očekujemo.

 

Kurir/ foto – Privatna arhiva