Lifestyle

Počela je OD NULE, a danas na Instagramu ZGRĆE NESTVARNE SUME NOVCA

938views
advertising banner
Ako ste zaluđene šminkanjem i mejk-ap proizvodima, onda njen profil na Instagramu morate da pratite. Svaki post bjuti blogerke Hude Katan vrijedi 18.000 dolara, prošlog mjeseca je na Instagramu pregazila nevjerovatnu cifru od 24 miliona pratilaca, a Forbs ju je na listi top influensera iz oblasti ljepote stavio na četvrto mjesto.

Where are you guys from? 📝👇🏻

A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on

Huda Katan je počela sa blogovanjem 2010. godine i za samo nekoliko mjeseci postala je vrlo popularna na Bliskom istoku. Iako živi u Dubaiju, odnedavno je postala planetarno slavna. Možda zato što izgleda kao da je jedna od sestara Kardašjian? Mi mislimo da je to zbog njenog smisla za humor, spontanosti, zabavnom pristupu šminkanju, i zato što je jednostavno dobra u onome što radi.

"Tough Times Never Last, But Tough People Do!" Robert H. Schuller

A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on

Osim toga, čak i ako vas šminkanje ne zanima, postaće vam interesantno kada pogledate jedan od njenih urnebesnih videa na Instagramu, poput ovog: “Zašto ne nosim šminku u teretani”.

U brojkama, Huda Katan, tačnije njena stranica Huda beauty na Instagramu je ovog mjeseca premašila 24 miliona pratilaca!

Huda danas ima internacionalno carstvo u Dubaiju, svoju liniju šminke, i iza sebe saradnju sa najvećim imenima iz svetskog šou biznisa. Ako je pitate šta je po zanimanju, reći će vam samo “bjuti blogerka”, iako je velika faca u kozmetičkog industriji, preduzetnica, i trenutno jedna od najmoćnijih žena na Instagramu.

Impresivno, zar ne?