Nightlife

Pogledajte detalje sa još jedne neodoljive noći u Sarajevu

865views

Nakon sinoćnjeg spektakularnog sarajevskog koncerta Zdravka Čolića, kojem je prisustvovalo više od 100.000 građana iz cijele BiH i regiona, posjetitelje večeras zabavlja grupa ”Crvena jabuka”. 

Ukratko, vrhunska organizacija za izuzetan muzički događaj. Tako i treba, jer smo navikli. Tako smo rasli, pa tako i živimo. Ovo je naš stil, sarajevski!

Dražen Žerić Žera, dijete je naših ulica, pa je svaki njegov stih itekako živ u nama!

– Pohvale svim stanovnicima Sarajeva, samo svi zajedno možemo činiti uspješnu sredinu! Svaki pojedinac ovog grada važan je i vrijedan svakog poštovanja jer smo svi skupa ponosni, – rekao je gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka
– Zadovoljstvo turista je naš uspjeh! Hvala svima koji su se nesebično zalagali da Sarajevo, novogodišnji centar regije, bude primjer svima, – izjavio je za hayat.ba predsjednik turističke zajednice KS Nermin Muzur
Za sve ono što smo vidjeli u proteklih nekoliko dana i istinski u tome uživali, sve čestitke Vladi Kantona Sarajevo, Gradskoj upravi, gradonačelniku Abdulahu Skaki i predsjedniku Turističke zajednice KS Nerminu Muzuru. Komplimenti svima koji su učinili da organizacija bude besprijekorna, a ugođaj nezaboravan.
Izvor: hayat.ba