Showbiz

Saučešće hejterima, ali i 2018. će biti moja godina: Prvi intervju Jelene Karleuše u Novoj godini!

Karleuša već tradicionalno, za ovaj doček Nove godine nije želila da pjeva, ali je zato za reprizu napravila spektakl u samom centru Beograda!

1kviews
– Ja nisam imala nikakve želje, kada je reč lično o meni, i mislim da je to najveća životna radost i zadovoljstvo; kada su sve tvoje želje manje-više ostvarene i da se uvijek vezuju za tvoje bližnje, a ne za tebe samog – kaže Jelena

Naša ekipa bila je na licu mjesta, gdje smo sa Jelenom odradili prvi intervju u 2018. godini, a za razliku od brojnih razgovora u 2017. u ovom smo odlučili da zaobiđemo sve skandalozne i tabu teme.

Jelena je na samom početku razgovora istakla da je umorna, ali da je to neće spriječiti da napravi potpuni rusvaj.

– Pa super sam! Malo, onako, umorno, ali očekujem da se sada vratim u onaj radni “mode” i da razvalimo večeras!

  • Kada smo te prošle godine pitali zašto nisi radila Novu godinu, rekla si: “Ja ne moram da radim, moj muž je milioner”. Da li je tako i ove?

– Mogu da ponovim i ove godine… (smeh) Ja, inače, tradicionalno ne radim za Novu godinu. Mislim da barem takav luksuz sebi mogu da dozvolim. Nije mi zapelo o glavu. Ja svakako dobro zarađujem, ne moram i 31. uveče da budem van kuće bez dece, porodice, muža… Ovo su retki momenti kada smo mi svi zajedno na okupu. Ja ovaj posao odavno radim, stvarno, isključivo iz ljubavi. Mislim, okej, i finansijska korist i sve to, ali prvenstveno iz ljubavi.

Izvor. telegraf.rs