Showbiz

POSLIJE SKANDALA SA HELIKOPTEROM: Ceca uplatila 5.000 eura za liječenje djece!

937views
advertising banner

Pjevačica Ceca Ražnatović je i ovu godinu započela humanim postupcima, a želja joj je bila da pomogne djeci oboljeloj od malignih oboljenja.

Naime, ona je uplatila 5.000 eura za liječenje dece.

Podsjetimo, nakon što je Ceca postavila video iz helikoptera nastao je haos u BiH. Naime, opozicija u Narodnoj skupštini Republike Srpske zatražila od Vlade da hitno odgovori da je li tačno da je helikopter RS u novogodišnjoj noći dovezao Svetlanu Cecu Ražnatović u privatni noćni klub u Banjaluci. PJevačica je otkrila šta se zapravo krije iza snimka koji je uzburkao regionalnu javnost.

“Ja nisam došla helikopterom, nego mojim Q7. Pošto sam deo sredstava uplatila u humanitarne svrhe u Republici Srpskoj, moj dugogodišnji prijatelj Boban Kusturić je predložio da nas provoza iznad Banjaluke. To je jedina istina. Takođe, vratila sam se u Beograd svojim autom”, istakla je Ražnatovićeva za Kurir.

Inače, danas je jedan političar u RS otkrio da je Ceca u Banja Luci spavala u apartmanima koji pripadaju Vladi Republike Srpske. Ona se o ovome još uvek nije oglašavala.

Izvor:svet.rs