Horoskop

Dnevni horoskop za 5. 1. 2018.

964views

Ovan

Danas imate dosta posla, ali ste previše umorni. Bilo bi dobro da se uskladite sa saradnicima i podelite obaveze na više delova. Mogući su problemi sa leđima, koljenima.

Bik

Neka osoba kojoj se dopadate odavno može danas napraviti prvi korak. Idealan je dan za saradnju, dogovore, kompromise. Iskoristite to.

Blizanci

Danas bi bilo dobro da radite sve na vrijeme. Ne uključujte emocije u posao. Mogući su problemi sa spavanjem.

Rak

Mogući su problemi na poslu zbog nesporazuma. Potrudite se da poboljšate komunikaciju sa kolegama. Skloni ste pretjerivanju u hrani i piću. Budite umjereniji.

Lav

Moguć je priliv novca. Danas je samo bitno da ne kupujete tehniku. Možete kupiti neki komad odeće koji odavno želite. Udovoljite sebi.

Djevica

Napeti ste. Posvetite više pažnje sebi i svom zdravlju. Budite otvoreni i ne zadržavajte emocije u sebi, ako Vam nešto smeta, kažite, ne suzdržavajte se. Komunikacija sa drugima je na prvom mjestu danas.

Vaga

Previše ste umorni. Nađite više vremena za odmor. Ako se ne osjećate baš najbolje, ne bi trebalo da se forsirate, već uradite danas samo ono što morate. Odredite prioritete.

Škorpija

Družite se više sa prijateljima. Mogu Vam dati neki dobar savjet, koji ćete primeniti na svakodnevni život. Pomalo ste napeti jer imate previše posla, a premalo vremena. Organizujte se bolje.

Strijelac

Preopterećeni ste poslom. Ne dopada Vam se što nikako da nađete vrijeme za sebe. Posvećeni ste radu i detaljni. Pazite na sitnice.

Jarac

Sve Vam ide kako treba. Bilo bi dobro da rasporedite pametno vrijeme za posao i za privatni život. Tako ćete sve što hoćete odraditi na vrijeme. Moguć je kraći put danas ili planiranje istog.

Vodolija

Mjesec je u polju strasti i zabave i podržava želju za zabavom, flertom. Pazite na troškove, nemojte da kupujete stvari koje Vam nisu baš toliko potrebne. Moguća je prehlada, jačajte imunitet.

Ribe

Jako Vam je bitno da Vas partner podržava u svemu. Možda nemate dovoljno vremena jedno za drugo, ali ipak nađite neko vrijeme za ljubav. Pravite kompromis na poslu sa kolegama.

Izvor:mondo.rs