Paparazzo

Poznati pjevač se 5 puta ženio sa 3 žene

512views

Svadbe i razvodi uvijek su aktuelna tema u medijima, a  Toni Cetinski se tri puta ženio, a sa posljednjom suprugom je napravio čak tri svadbe.

Naime, Toni ima veoma burnu historiju kada je emotivan život u pitanju, a u trećoj supruzi našao je mirnu luku sa kojom uživa i danas u ljubavi.

Pjevač je sada otkrio, da je ranije često pisao ljubavna pisma, koje nikada nije poslao.

due

Pjevač je najpre otkrio da li je dobar deda, kako ga zove unučica Elena i koliko često se viđaju.

– Ja mislim da jesam dobar deda, iako više ličim na Djeda Mraza nego na dedu… Još je mala moja unučica, ima dvije godine, ali ne prođe dan da me ne zove i ne pita: „Gdje si, nono Toto? Kako si? Kada ćemo se opet vidjeti?“. Ona živi u Nemačkoj, a na ljeto dođe u Rovinj, tu kod nas. I onda se družimo cijelo ljeto. I jedva čekam da se opet družimo na ljeto– kazao je pjevač za „Bravo kids radio“.

On je zatim otkrio da je često pisao ljubavna pisma, koja ipak nije poslao osobi kojoj ih je namijenio.

– Pa pisao sam nekada, da. Pisao sam nekad prekrasna ljubavna pisma, ali nikada ih nisam poslao. Vježbao sam pisati ljubavne, pa su onda to pretočene riječi ljubavne u pjesme kasnije. Onda ja na neki način kroz pjevanje šaljem ljubavna pisma svakome ko razumije pjesmu…

Toni Cetinski žena

Toni Cetinski prva žena

Prva velika ljubav Cetinskom je bila Antonela Butigan, koja se 1994. takmičila za Miss Dubrovačko-neretvanske županije. Toni je tada tamo nastupao, a „na prvu“ se zaljubio u ljepoticu Butigan.

Naredne godine su se vjenčali, a 1998. su dobili i sina Kristijana. Pet godina su bili zajedno, a rastanak nije bio baš miran.

Ipak, situacija se kasnije stabilizovala. Antonela se odselila u Njemačku, a Toni je sina viđao kad god je mogao.

– Christian i ja se ne družimo koliko bi to trebalo, jedino zajedno ljetujemo. Bez obzira na sve, majka ga je veoma lijepo vaspitala. Usmjeren je na muziku i sport. Igra rukomet i tenis, a odličan je i sa gitarom. Trudim se da imam prijateljski odnos s njim – rekao je Toni 2012. godine.

– Očinstvo me nevjerovatno promijenilo. Pravo je čudo koliko mi odrasli možemo da naučimo od djece – kazao je tada Toni za Glossy.
<figu

 

Toni Cetinski druga žena

Toni se 2007. godine u okolini Rovinja vjenčao sa Ivanom Nobilo, nakon 7 godina veze.

Djelovalo je kao da su idealni partneri – poslovni i privatni, a kruna svega bila je djevojčica koju su dobili 2009. godine.

Ipak, ni taj brak mu nije uspio.

Razveli su se 2012. godine, a Toni je kasnije priznao da je razvod doživio kao svoj poraz.

Inače, Ivana je kćerka poznatog zagrebačkog advokata Ante Nobila.

Toni Cetinski žena

Toni Cetinski žena

Početkom 2013. godine Toni je upoznao sadašnju ženu Dubravku, na proslavi kod zajedničkog prijatelja.

Razlika od 15 godina nije ih remetila. Vkenčali su se 2014. godine, a imali su čak 3 svadbe – u Las Vegasu, Zagrebu i njenim Vinkovcima.

Toni je sa Dubravkom, sudeći po njihovom odnosu, konačno našao „onu pravu“.

Par je odlučio da napusti Zagreb i ode da živi u Rovinju.

Dubravka je u junu 2019. doživela moždani udar, ali joj je, zahvaljujući brzoj reakciji pjevača i Hitne pomoći, život spašen.

Taj datum par slavi kao njen drugi rođendan.

 

Foto: Instagram,
Autor: S. Č./Blic