Lifestyle

Preko aplikacije otkrila da je muž vara! Evo kako

458views

Tiktokerka po imenu Megan objavila je video koji je postao viralan, a u kojem je ispričala kako se njen brak završio nakon što je zahvaljujući aplikaciji za treniranje otkrila da je muž vara.

“Taj mali ljigavac. Otkrila sam da me bivši muž vara zahvaljujući aplikaciji Strava”, počela je, pa objasnila da su ona i njen suprug pratili jedno drugo na toj aplikaciji, koja, između ostalog, prikazuje i mapu, odnosno rutu trčanja, a zatim je otkrila šta joj je probudilo sumnju.

“Bilo je mnogo dana kad bi išao sam na trčanje, a ja bih ostala kod kuće i vježbala. Sjećam se i da sam mu predlagala da odem s njim, ali on bi uvijek smislio neki razlog ga ne krenem”, ispričala je.

 

@meg.c.mcgee Brb, applying for the FBI 🕵🏼‍♀️ @Strava #fyp #storytime #cheater ♬ original sound – Meg

Zatim je objasnila kako ju je suprug jednog dana obavijestio da će uzeti pauzu jedno od drugog, što joj je probudilo sumnju pa je počela da istražuje.

“Kao i svi muškarci koji varaju, i on je mislio da je jako lukav i prikrivao je tragove, a ja sam iz različitih izvora počela da dobijam djeliće informacija”, ispričala je, dodajući kako se sve poklopilo kad je pretražila aplikaciju.

 

Varao je s prijateljicom

“Gledajući njegove mape, vidjela sam da bi svoje ‘trčanje’ započeo u našoj kući, a završio bi u njenoj kući. Živjela je udaljena manje od kilometar od nas”, otkrila je u videu koji je pregledan nekoliko miliona puta, a ljudi su u komentarima napisali kako nije jedina koja je otkrila varanje zahvaljujući aplikaciji.

Kad ju je jedan pratilac upitao da li je riječ o njenoj prijateljici, pošto je ljubavnica živjela blizu njih, Megan je odgovorila potvrdno.

(Kurir.rs/ L. S)

foto – printscreen TikTok