Zanimljivosti

Triler “USPAVANI PSI” od sutra u BH kinima (VIDEO)

274views

Una film najavljuje da će se najnoviji film reditelja Adama Kupera “USPAVANI PSI” (SLEEPING DOGS) od 25. aprila naći na redovnom repertoaru bh. kina.

 

Film u kome glavnu ulogu tumači dobitnik Oskara i jedan od najboljih i najvoljenijih glumaca današnjice, Russell Crowe, oduševit će ljubitelje misterioznih, kriminalističkih priča, koje bude osjećaj neizvjesnosti, napetosti, ali i podižu nivo adrenalina.

 

O FILMU: Bivši detektiv za ubistva Roj Friman (Russel Crowe) prolazi kroz najsavremeniju terapiju za Alchajmerovu bolest kada se od njega traži da preispita brutalan slučaj iz svoje prošlosti – jezivo ubistvo poznatog profesora koledža (Marton Csokas). Zatvorenik osuđen na smrt kojeg je Roj uhapsio deset godina ranije je izjasnio kao nevin. Zaintrigiran, boreći se da povrati pamćenje, Roj angažuje svog bivšeg partnera (Tommy Flanagan) da mu pomogne da ponovo pokrene istragu. Ovog puta, stvari se odvijaju sasvim drugačije dok se približavaju misterioznoj ženi, Lori (Karen Gillan). Kada se iskrivljeni slojevi ogule otkrivajući zamršenu mrežu laži, Roj je sada primoran da se suoči sa užasnom stvarnošću koja zauvijek mijenja njegov svijet …

 

paparazzo.ba