Lifestyle

Preskupo se oblači, a brendove nikada ne pokazuje: Velika zavodnica osvojila poznatog Turčina i vodi ŽIVOT IZ BAJKE

Njen sjajan stil je nadaleko poznat. Načinom odijevanja Emina Jahović Sandal ostavlja odličan utisak, a nikada ne djeluje napadno.

917views
advertising banner

Kada se pogleda njen stil ove godine, vidi se da nije bježala ni od jednog modnog pravca, ali je zadržala i prepoznatljive nijasne svog modnog ukusa-eleganciju, glamur i odmjeren seksepil. 

Kada je bilo potrebno, zavodila je odjećom, a bijela haljina sa dubokim šlicem bila je njeno zapaljivo modno izdanje za nastup u Beogradu. Emina često umije da predstavi originalnu modnu varijantu, kakav je bio ovaj bež-crni kombinezon. Nosi odjeću čija cijena umije da dostigne vrtoglave cifre, ali pjevačica nikada ne ističe brend i to je ključ njenog stila.

📸before the stage

A post shared by @ yaemina on

Modna izdanja je predstavljala i na Instagramu gde je pokazala da se ne boji modnog eksperimentisanja, ali i da trendove umije da prati na sasvim originalni način.

Pjevačica koja je udata za tursku pevačku zvezdu Mustafu Sandala i koja je u braku dobila sinove Javuza i Jaman, uspjela je u 2017, možda više nego prethodnih godina, da se odjećom razlikuje od ostalih. Od Srbije do Turske gde vodi svoj bajkoviz život- predstavljala je odlične modne predloge. Nosila je i retro i moderno, a ovako je izgledala jedna njena glamurozna kombinacija.

Emina koja je važila za veliku zavodnicu u Srbiji, ponekad je svojom, po mišljenju nekih, premršavom linijom, skretala pažnju sa svoje odjeće. Pratili su je komentari da je čak i anoreksična, ali ona od vježbanja nije odustala niti odustaje, pa je odjeća za trening važan dio njenog stila. Za svaki odlazak u teretanu ima spremnu kombinaciju. Bila je i vamp, veoma seksi. I ležerno odjevena. A opet sa stilom. I kostimirana kada je prilika to zahtijevala, kao što je bila ovogodišnja Noć vještica.

🎃🙌🏼👁 #halloween

A post shared by @ yaemina on

Bila je ovo uzbudljiva modna godina Emine Jahović Sandal. Od nje se i u 2018. očekuju modna iznenađenja. A vas uskoro očekuju novi modni preseci naših javnih ličnosti.

Izvor: zena.blic.rs