Paparazzo

Rale Ratković priznao vezu sa Anom Nikolić

397views

„Svađamo se svaki dan“

Kompozitor Goran Ratković Rale potvrdio je vezu sa pjevačicom Anom Nikolić nakon što su se u medijima pojavile spekulacije.

Iako je odlučio da se povuče u medijsku ilegalu, sukob pjevačica Olje Bajrami i Ane Nikolic ispred njegovog studija, nije mogao a da prođe nezapaženo.

ana nikolicInstagram/ananikolić

– Ne krijem, nije nije sporno da smo zajedno, al ne vidim u čemu je poenta insistirati na tome. Mislim da bi bilo dobro da kamere ubacite tamo gdje živimo pa da vidite na šta to liče. To traje dok neko ne ode da spava. Konstantno – priznao je za Kurir i otkrio kako je tekao njihov odnos:

– Ja sam se sam Anom posvađao, ona je pozvala novinare. Ana i ja se svađamo svaki dan. To je kao Skadar na Bojani.

rale o tragedijiz

Inače, Raletovo i Anino druženje je postalo toliko intenzivno da se Ana nedavno skoro i preselila u Raletov stan u centru grada.

– Ana i Rale se poznaju godinama, ali su počeli intenzivnije da se druže tokom rada na njenom novom albumu, koji uskoro treba da se pojavi u javnosti. Malo-pomalo, oni su baš postali bliski, a mnogi su uvjereni i da između njih ima i nešto više od prijateljstva, te da su oni u ljubavnoj vezi, o kojoj ne žele da govore javno. Ana već neko vrijeme i spava kod Raleta u stanu, čak i svoju kćerku dovodi kod njega na spavanje. Maltene se i preselila, to mogu da vam potvrde sve komšije iz njegove zgrade, u kojoj živi i gdje ima muzički studio. On je u početku češće bio kod nje u stanu na Voždovcu, ali je u posljednje vrijeme više ona kod njega. Ana je počela i da na Instagramu postavlja snimke iz Goranovog stana, a na jednom od posljednjih vidi se i kako leži u Raletovom dnevnom boravku, dok on jede u trpezariji. S njom je tad bilo i njeno dijete, a mnoge je šokiralo i to što su u stanu bili haos i nered, pa su oko Ane na podu bili lijekovi, toalet-papir i razbacane stvari – ispričao je izvor.

 

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.M./ Grand.online