Nightlife

Rasprodana hit predstava Andrije Miloševića, zakazan novi termin!

'Zlatni lančić od bižuterije' će za 8. mart biti izveden u dva termina

881views
Popularni Andrija Milošević će sa svojom hit predstavom ‘Zlatni lančić od bižuterije’ nastupiti u Sarajevu u Domu mladih na Dan žena, 8. mart.

Ovakvo interesovanje publike je nezapamćeno pa će Andrija, osim predstave u 19 sati, igrati još jednu u 21 sat.

U predstavi ‘Zlatni lančić od bižuterije’ Andrija Milošević igra tridesetpetogodišnjeg Crnogorca, neuspješnog studenta i biznismena koji se kroz život provlačio uvijek na tuđi račun. Okružen je lijepim ženama ali njemu ne treba samo lijepa, nego i žena koja će ga izdržavati. Neka bogata… I upravo takvu i nađe.

Osuševljen je, računa da je prevario i nju i njenu porodicu. Međutim, to baš i nije tako. Bogataši ne bi bili bogataši da ih se tako lako može prevariti.

Požurite po svoju ulaznicu, možete ih kupiti u sistemu Kupikartu.ba, te na prodajnom mjestu ispred Doma mladih i to po cijenama od 20 KM i 30 KM.

Prvo izvođenje predstave je rasprodano više od mjesec dana prije termina pa će potražnja za kartama za novo izvođenje sigurno biti velika. Nemojte čekati posljednji čas da kupite kartu, uradite do odmah.

Regionalno popularni glumac Andrija Milošević obećava sjajnu zabavu u Domu mladih na Dan žena.

Andrija Milosevic u Domu mladih za 8. mart

Vidimo se 8. marta. Termin u 19 sati je rasprodat. Ulaznice za igranje u 21 sat mozete kupiti u sistemu www.kupikartu.ba

Posted by Andrija Milosevic u Sarajevu on Donnerstag, 8. Februar 2018

 

Vidimo se, 8. mart, Dom mladih u 21 sat.