Paparazzo

Rasta i Ana ostali bez 400 000 eura!

1.6kviews

Kako saznaju domaći mediji, Stefan Ðurić Rasta i njegova supruga Ana Nikolić su postali žrtve prevare bliskih saradnika. Njima je sa računa ukradeno čak 400.000 eura.

Naime, reperov blizak saradnik, koji je godinama vodio računa o američkom ogranku njegove produkcijske kuće, ali je bio zadužen i za sve Anine i Rastine poslove za inostranstvo, je imao ovlašćenja za račun Rastine produkcije, na koji su se osim s nastupa i od prodaje albuma slivale pare i od pregleda na YouTube-u.

-Rasta je tek prije dva mjeseca otkrio da je prevaren. Imao je veliko povjerenje u saradnika i njegovu ženu. Njemu je dao i da raspolaže sredstvima s tog računa. Bilo je tu dosta novca jer Rasta odlično zarađuje na nastupima, ali i na YouTube-u, kao i od svih izdanja iza kojih stoji. Kada je saznao da je pokraden, i on i Ana su se iznervirali. Ni sanjao nije da će mu saradnik zabiti nož u leđa. Budući da su imali ovlašćenje, oni su nedjeljama s računa skidali novac. Rasta to nije kontrolisao sve dok nije htio da uzme novac s računa i uloži ga u svoj novi album. Primjetio je da mu se zarada s papira ne slaže s količinom novca na računu, pa je krenuo da istražuje. Nije mogao da vjeruje da ga je pokrao jedan od najbližih saradnika, otkrio je izvor za medije.

On dodaje i da je te pare želio da uloži u svoj i u Anin novi album. Njegov saradnik je nakon što je prevara otkrivena brzo pobjegao u Ameriku, a Rastin tim advokata uveliko radi na rješavaju ovog slučaja.

Ove glasine su potvrdili ljudi iz Rastine PR službe.

– Informacija je tačna, Rasta će podnijeti krivičnu prijavu, ali o tome neće davati izjave, kratko su izjavili.