Showbiz

Bila je najveći seks simbol 90-tih i jedan on najboljih glasova regiona a danas…

1.8kviews
Nekada je bila jedna od najvećih regionalnih zvijezda, žareći i paleći svojom energijom na sceni, a domaća publika prvo je prepoznaje po hitu “Godinama” koji je snimila sa Dinom Merlinom.

Pogađate – riječ je o Ivani Banfić. Ova dama danas živi potpuno drugačijim životom, daleko od svjetla reflektora, rijetko kada nastupa i estrada je nimalo ne zanima.

Posvetila se porodici – svom suprugu Krunu i osmogodišnjem sinu Janu, ali i životu koji je u sklada sa prirodom, miran i uravnotežen.

Ipak, Ivana nije odustala od muzike – ona sada drugima prenosi svoje znanje kroz specifične muzičke radionice koje je sama osmislila, a ponekad i prihvati neku od ponuda, pa napravi manji koncert ili dens žurku.

Prepoznajete ??? Ivana Banfic #ivanabanfic #estrada

A post shared by ESTRADA INFLUENCER (@estrada.portal) on

No, uglavnom je scena ne zanima, već zdrav način života, ali i ostvarivanje njenih novih životnih ciljeva.

Trenutno je posvećena ideji da živi na selu, uzgaja životinje i proizvodi domaću hranu, a već je na putu ka tom cilju – kupila je farmu i nada se da će se blagovremeno tu preseliti.

📸 I.B. 💖 #ivanabanfic sweet 90's #generations

A post shared by DENISS ɢʀɢɪć 🌬 (@deniss_jo_dena) on

Zanimljivo je i da je Ivana Banfić nedavno gostovala u jednoj radijskoj emisiji gdje je istakla kako je ranije “bila kao se*s mašina i da je mogla da vodi ljubav pet puta dnevno”, kao i da bi sve ponovila, ali sa drugim suprugom (misleći na muža iz prvog braka).