Showbiz

Šako Polumenta predstavio nasljednike, reakcija njegovih unuka na spot je hit: “Deda, svaka čast”

639views

Šako Polumenta je svoju djecu brižno čuvao od estradne scene i popularnosti koju uživa širom regiona, a svoj stav je više puta potvrdio riječima da oni nisu dio muzičke scene i da ne žele da budu pred kamerama. Ipak, pjevač je promijenio odluku i predstavio ih u svom novom spotu.

Činjenica da Šako živi na dvije relacije i da je često odsutan zbog nastupa širom regiona pomoglo je pjevaču da svoju djecu skloni od medija.

S tim u vezi ide i podatak da ga njegova djeca ne doživljavaju kao pjevača, već samo kao oca, a njegovi unuci tek su nedavno otkrili da je njihov djeda zapravo pjevačka zvijezda.

sako polumenta junior

Vlasnik najljepših balada je ipak promijenio svoju odluku i riješio da svoju djecu, sina Adisa i kćerke Rijanu i Rijaldu, kao i unuke uskrati medijske ilegale i ponosno ih predstavi široj javnosti.

Šako je upravo sa njima snimio spot za novu pjesmu koja nosi naziv “Još te volim, baksuze”, a ono što ga posebno raduje je što se njegov nasljednik i trenutno najveća radost Šako Junior, koji je ime dobio po njemu, pojavljuje u kadru sa pjevačem.

Inače, Šakov sin Adis je nasljedniku dao ime po dedi kao zahvalnost za sve što je njegov otac uradio za njega i njegove sestre.

sako polumenta junior
sako polumenta sin

Interesantna je činjenica da su spot snimali u gradovima svih Republika bivše Jugoslavije, Beogradu, Sarajevu, Zagrebu, Podgorici i Skoplju, kao i da se pored njegovih naslednika u njemu pojavljuje i popularni bosanski Tiktoker Sermed Maktouf.

sako polumenta cerke

Iako nisu navikli na kamere, pjevačevi potomci odlično su se snašli u ulozi manekena, a ta uloga najviše je obradovala najmađe. Njihova reakcija na završni spot nasmijala je Šaku do suza i izazvala lavinu emocija.

sako polumenta deca

-U početku su se malo stidjeli jer nisu navikli na kamere, ali poslije je sve išlo svojim tokom, kao da kamera i nije bilo. Ipak, najviše me je razniježila njihovo pitanje “Deda, hoćemo li mi ovo sad stalno da gledamo? Mnogo smo lijepi”- rekao je Šako s ponosnom.

Inače, tekst za novu pjesmu potpisuje Dražen Damjanović, pjevačev dugogodišnji prijatelj, dok je rediteljska palica povjerena Harisu Dubici.