Paparazzo

Sanja Kužet ide na trudničko, ko je mijenja?

366views
advertising banner

Voditeljka „Zvezda Granda“ Sanja Kužet je u drugom stanju, zbog čega je otišla na trudničko bolovanje.

Čim se ova vijest pročula u javnosti, ljubitelji emisije pitali su se ko bi mogao da dođe na njeno mjesto.

U medijima se šuškalo da će nova voditeljka „Zvezda Granda“ biti Bojana Lazić, ali čelnici „Granda“ to nisu potvrdili.

SANJA KUZET ZG SNIMANJE 06112023 FOTO MUNJA 26 ok 1

Mnogi očekuju da će Saša Popović da vrati Sanju Ćulibrk, koja je svojevremeno mijenjala Sanju Kužet kada je bila u drugom stanju, ali se niko iz Granda do sad nije oglasio.

Sanja je nedavno za Grand govorila o učešću u najgledanijem šou programa.

Naravno da se sjećam tog divnog perioda. Iako je prošlo, sada već šest godina, to iskustvo se ne zaboravlja. Kao juče se sjećam poziva direktora Grand televizije Gorana Šljivića, ali i moje reakcije kada me je pitao da ja vodim „Zvezde Granda“„Molim, šta ću vam ja?!“, sjećam se da sam mu to odgovorila, onako na prvu loptu. Zaista sam bila šokirana, ali i prijatno iznenađena. Bila sam svjesna da dobro radim svoj posao, ali voditi najgledaniji muzički program u regionu nije mala stvar- prisjetila se Ćulibrkova za Grand i dodala:

-Velika čast i zadovoljstvo mi je bilo što su odabrali baš mene. Nedavno mi je Saša Popović rekao da me izuzetno uvažava i cijeni kao voditelja, šta više reći (smijeh)!

Sanja Culibrk

I dalje se spekuliše ko će biti novi voditelj koji će zamijeniti Sanju i zajedno sa Vojom Nedeljkovićem voditi najgledaniji šou, a na Grand.online je čak organizovanje glasanje pa možete i vi dati svoj glas OVDJE

 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/J.Jović