Sedmični horoskop od 3.6. do 9.6.2024.
Horoskop

Sedmični horoskop od 3.6. do 9.6.2024.

195views

OVAN – Sedmični horoskop od 3.6. do 9.6.2024.

Sedmični horoskop od 3.6. do 9.6.2024.

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete jednako uživati bilo kao samac s prijateljima, bilo udvoje s voljenom osobom. Nerijetko ćete sve pomiješati zajedno i svi će biti zadovoljni. Oni koji su još sami lako će uspostavljati kontakte.
KARIJERA: Malo više truda pokazat ćete u poslovima gdje se treba pokazati kreativnost ili tamo gdje postoji publika. U djelatnostima iz sjene, vi ćete raditi tek toliko koliko se mora, a niste svjesni da se i tim putem može stići daleko.
ZDRAVLJE&SAVJET: Potražite humoristične sadržaje.


BIK – TJEDNI HOROSKOP

3.6.-9.6.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Nastavit ćete se snalaziti kako znate i umijete. Jedan dan bit će sjajno, a drugi nikako. Najbolje se da se ovaj drugi dan osamite. Ne ulazite u rasprave jer one neće dobro završiti. Ono dobrog vremena između vas i voljene osobe provedite u ljubavi.
KARIJERA: Ojačat će korespondencija s kolegama koji nisu iz vašeg mjesta rada. Povezat ćete se s njima i razmjenjivati poslovna isustva. Neki će zbog posla i putovati. To će ih osvježiti i probuditi u njima nove poslovne ideje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete kreativni u kuhanju.


BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

3.6.-9.6.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Zavodljivost i erotičnost bit će vam glavna obilježja i kriteriji kojim ćete se rukovoditi u osobnom životu ovih dana. Možda ćete voljenoj osobi čak ići i na živce, jer kad ona poželi malo mira, vi biste navalili. Budite malo suzdržaniji.
KARIJERA: Vaši nadređeni pojačat će pritisak, ali vi ćete imati dovoljno sange i za povećan obim poslova. Vjerojatno ćete u svim tim radnim zadacima uživati. Neki će posao sada dobiti. Kod drugih će pak porasti njihove odgovornosti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pazite da ne pregorite.


RAK – TJEDNI HOROSKOP

3.6.-9.6.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Dobar vjetar u leđa u ljubavnom životu pratit će vas cijeli ovaj tjedan. Iskoristite to da osigurajte sebi kvalitetan odnos s osobom do koje vam je stalo. Mogući su dugi izlasci, veseli izleti ili putovanja u dvoje za pamćenje.
KARIJERA: Ako vam se učini da je pred vama dug put, prihvatite to s veseljem, jer je isti dobar. Ono što se pokrenulo, nastavit će se razivjati dalje i to na staiblan i sustavan način. Na vama je da se prilagodite najbolje što znate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pustite neka vas vodi intuicija.

… nastavak na slijedećoj stranici …