Sedmični horoskop od 3.6. do 9.6.2024.
Horoskop

Sedmični horoskop od 3.6. do 9.6.2024.

226views

LAV – Sedmični horoskop od 3.6. do 9.6.2024.

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Vjerojatno ćete biti zabavljeni zagonetnom ljubavlju ili ćete osjećati iskušenje tajne ljubavne veze. Uglavnom ćete igrati na šarm i neobaveznost, ali će se ispod toga kriti nešto drugo. Željet ćete idealnu, duboku ljubav. Onu koju je teško dosegnuti.
KARIJERA: Ulazite u razdoblje kad će vam posao biti u drugom planu. Dani su dobri za domaće kućne radove, pa ako možete, uzmite bar dio godišnjeg. Oni koji rade uglavnom će funkcionirati rutinski. Odradit će ono što moraju, a bit će odsutni duhom.
ZDRAVLJE&SAVJET: Uživat ćete u svakom sportu.


DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

3.6.-9.6.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Većinu idućih dana bit ćete zadovoljni. Štoviše, nekima će se činiti kao da imaju krila. S voljenom osobom bit će spremni dijeliti ama baš sve. Oni koji su još sami neka više popričaju s ljudima iz bliže okoline. Tu ih čeka jedna simpatija.
KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad svih očekivanja i sad osjećate potrebu za odmorom ili bar predahom. I vrijeme je povoljno za godišnji. Tko može, neka putuje. Tko još radi, vjerojatno će i dalje raditi revno, a neki će mijenjati kolegu, pa će raditi za dvoje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Potrebno vam je opuštanje.


VAGA – TJEDNI HOROSKOP

3.6.-9.6.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Zastoji, prepreke i frustracije su na pomolu. Oni koji su u duljoj i stabilnoj vezi pa poznaju svog partnera znat će kako izdržati ovo razdoblje. Zapravo i nije loše, ali u usporedbi s onim iza vas, lošije je. Zaboravite prošlost. Novi je dan.
KARIJERA: Vaši suradnici ovih bi dana mogli odigrati važnu ulogu u vašoj karijeri. Vjerojatno će se odlučivati o nečem što će imati utjecaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje o čijem značaju još niste svjesni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite korak po korak.


ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

3.6.-9.6.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Uspjet ćete premostiti distancu u osobnim odnosima, kao i neraspoloženje, tupost za ljubav. Bit će vam obojima drago zbog toga. Oni koji su još sami bit će zainteresirani za suprotni spol više nego inače. Neće oklijevati u udvaranjima.
KARIJERA: Počinje vaših pet minuta kad ćete zaista moći pokazati što sve znate. Zato zaboravite na bilo kakvu lažnu skromnost, sjetite se svega onog što dosad postigli i s punim pravom prezentirajte svoje sposbnosti. Bit ćete uspješni i učinkoviti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Otvorite se za ono što dolazi.

… nastavak na slijedećoj stranici …