Lifestyle

Šejla Zonić promijenila lični opis, pjevačica više ne izgleda isto

432views

Ovogodišnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Šejla Zonić riješila je da pred nastavak takmičenja napravi transformaciju o kojoj će sigurno svi brujati.

Naime, ona je u saradnji sa frizerom Dejanom Stefanovićem promijenila boju kose, a svi komentarišu da pjevačica izgleda nikad bolje.

Šejla Zonić promenila lični opis

Šejla Zonić promenila lični opis, pevačica više ne izgleda isto

Ona se prepustila čarobnim rukama poznatog frizera koji je napravio male, ali vidljive promjene. Izvukao je nove pramenove i uradio preliv tako da je sada njena kosa dobila maksimalni sjaj.

Ekipa Granda došla je u posjed snimka koji je nastao odmah nakon farbanja, a na ovom videu se vidi koliko je Šejla zadovoljna novim izgledom.

Šejla Zonić promenila lični opisŠejla Zonić

Kako Šejla Zonić izgleda nakon transformacije, pogledajte u videu ispod teksta.

Podsjetimo, Šejla je nedavno za Grand otvoreno govorila o karijeri i priznala da se za „Zvezde Granda“ prijavila ne da se takmiči, već da pobijedi.

Dugo mi je trebalo da shvatim da samo aplauz nije dovoljan da izgradim svoju karijeru. Uvijek sam išla na sve ili ništa, uz dozu raznih ograničenja. A sada, sada idem samo na sve! Nisam se prijavila na Grand da se takmičim, već da pobijedim! Ali ne mislim isključivo na pobjedu kao „prvo mjesto“ već da imam oko sebe tim ljudi koji me poštuje i uvažava, sa kojima ću da gradim svoju karijeru uz obostrano zadovoljstvo. To je moja želja, a ja ću se truditi to da ostvarim. Imate apsolutno pravo da me podržite– rekla je ona.

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković/Grand.online