Paparazzo

Šok obrt na suđenju Halidu Muslimoviću

383views

Danas je na suđenju i povodom raznih optužbi od strane Sonje Bašić protiv Halida Muslimovića došlo do šok obrta.

Muslimović i njegov advokat su naime iznijeli niz dokaza u vezi sa ovim slučajem kao i sa brojnim medijskim hajkama kojima je u posljednje dvije godine Sonja pokušavala da uništi ugled i reputaciju popularnog pjevača.

0987fd16bb78d246f8d2930a653b3f70394e55db

Halid je pred sudom iznio dokaz da je Sonja krivnično gonjena u Australiji gdje je i osuđena zbog nekoliko kriminalnih radnji zajedno sa svojim mužem gdje je provela čak jedno vrijeme u zatvoru. Na sve to dokaz o novcu koje je Sonja tražila od Halida dobio je tek neočekivani obrt.

Ispostavilo se da je Sonja prevarila Halida za australijsku turneju i da mu je dužna veću sumu novca. Isto tako utvrđeno je da je dotična pokušavala na sve načine da dođe do raznih ljudi pa se tako preko društvenih mreža predstavljala kao Adelisa Bašić gdje je pokušavala da ubjedi druge ljude da ocrne Halida i da prati svaki njegov korak kako poslovno tako i privatno, kao i članove njegove porodice.

received 947092717017062Printscreen

Na današnjem suđenju utvrđeno je da je Halidu Muslimoviću učinjena velika nepravda i da je žrtva Sonje Bašić.

Ova drama uskoro će dobiti svoj epilog na sudu, a kako stvari stoje, poslije današnjeg suđenja Sonja će morati da snosi ozbiljne posljedice zbog kleveta i laži iznijetih na račun Halida Muslimovića.

HALID MUSLIMOVIC ZGS SNIMANJE 07022024 FOTO MUNJA 3 ok

Kako su prenijeli svjedoci sa suđenja, Halid Muslimović je bio vidno raspoložen kao i njegov advokat i vjeruju u pravdu, dok je Sonja Basić bila svo vrijeme nervozna i nije birala riječi kako bi napala i uvrijedila legendarnog pjevača.

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Printscreen,
Autor: Grand.online