Paparazzo

Sekin Veljko napravio dijete dadilji?

425views

Mrežama posljednjih dana kruži tvit da je pjevačicu Seku Aleksić prevario muž Veljko. Šta je istina?

Ona se za Blic oglasila i demantovala.

Kako je napisao jedan korisnik društvene mreže X, Veljko je ušao u vanbračnu vezu sa dadiljom koja je pjevačici i njemu čuvala djecu, a koja je, navodno, ostala u drugom stanju.

Informacija o prevari brzinom svjetlosti pronijela se društvenim mrežama, gdje se uveliko spekuliše o skandalu kakav domaća estrada ne pamti.

– Ali, Veljko Sekin koji je napravio dete dadilji, a ona glumi porodičnu idilu – navodi tviteraš.

Stvari između Seke Aleksić i njenog supruga, sa kojim ima dvoje djece, očigledno ne funkcionišu već neko vrijeme, a u prilog tome svjedoči i činjenica da pjevačica na svom nalogu na Instagramu više ne objavljuje fotografije sa suprugom, što je ranije bila njena svakodnevica. Aleksićeva je nedavno obrisala i snimak s rođendana njihovog mlađeg sina na kojem je bio i Veljko.

Kako bismo provjerili ove navode, ekipa Blic-a pozvala je Seku Aleksić.

Veljko Piljikić i Seka Aleksić

– Porodica je svetinja, sram bilo svakog ko mi dira na brak i muža. Neka se plaše Boga oni koji izmišljaju takve priče- rekla je Seka za “Blic”.

Podsjetimo, Seka Aleksić i Veljko Piljikić u braku su od 2010. godine. Upoznali su se godinu dana ranije, a Piljikić je prvobitno bio zaposlen kao član pjevačicinog obezbjeđenja.