Dnevni horoskop za četvrtak 1. februar
Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 1. februar

144views
advertising banner

Ovan – Dnevni horoskop za četvrtak 1. februar

Dnevni horoskop za četvrtak 1. februar

Posao: Ništa ne bi trebalo da vam se danas ispriječi na profesionalnom putu. Privodite kraju ono što ste započeli i vodite računa da li ste sve rokove ispoštovali.

Ljubav: Bilo bi dobro da danas ne dajete povoda dragoj osobi da potencijalnu sumnju pretvori u neku ljubomornu reakciju.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

 

 

Bik

Posao: Danas će većini Bikova biti potrebno da se maksimalno angažuju jer pored tekućih obaveza moguće je da iskrsnu i neke dodatne.

Ljubav: Ovaj dan donosi veoma pozitivne vibracije u kojima bi većina Bikova trebalo da maksimalno uživa.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Blizanci

Posao: Pojedine okolnosti danas bi Blizancima mogle da idu na ruku, da ih prilagode sebi i sopstvenom načinu djelovanja, posebno na polju komunikacije. Moguća je nova saradnja sa nekim odranije.

Ljubav: Ovo je dobar dan da pokažete svoje zavodničke kvalitete. Budite veseli, šarmantni i uživajte onako kako samo vi to umijete.

Zdravlje: Odlično.

 

 

Rak

Posao: Ovo je dan kada biste mogli da iznesete neke svoje ideje za promjene, a za očekivati je da ostvarite kontakt sa vrlo značajnom osobom iz inostranstva.

Ljubav: Ukoliko ste željni promjena na ljubavnom planu, možda biste i tu mogli da pokrenete neku ozbiljniju inicijativu.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …