NEW YORK CITY - 28 MAY: Matt Brandt, Cait Earnest and Chris Brandt u krevetu, New York City, 28 May 2017. PHOTOGRAPH BY: Carlos Chiossone / Barcroft Images
Zanimljivosti

Imam dva dečka, a seks je fantastičan

Chris 38, i Matt 28 bili su zajedno već osam godina kad je Chris predložio da prošire vezu.

1.3kviews

CAIT EARNEST iz New Yorka ima dva dečka. Zabavlja se i seksa s obojicom, a da stvar bude zanimljivija – njih dvojica su već u braku. Cait je preko društvenih mreža 2015. godine upoznala Chrisa koji joj je ponudio vezu s njim i njegovim mužem Matthewom.

“Do sada nisam bila u ovakvoj vezi i ispočetka je bilo neobično, ali je sada super. Seks je zanimljiv i fantastičan”, kaže Cait.

Trio se na početku veze borio i s ljubomorom, ali to je sada iza njih. Svi spavaju u jednom krevetu, a raspored se zna – dečki sa strane, a Cait u sredini.

“Jako sam zadovoljna svojom vezom i ne sramim se. Ljudi mi ne vjeruju kada im kažem da imam dva dečka, a djed me već pita kada ću postati mama”, kaže Cait koja ipak nije spremna za majčinstvo.

Inače bilo je i dosta ljubomore. U početku je Matt bio kategorično protiv ali je ipak popustio. Ljubomora je bila prva prepreka. Cait nije mogla podnjeti da Chris ne provodi vrijeme samo s njom, a i Matt je na kraju prihvatio da ih Cait podjednako voli. Matt i dalje više preferira muškarce ali je od sada i homo-fleksibilan. Chris i Cait za sebe kažu da su biseksualni.

Izvor: Daily Mail