Nightlife

Sloba u ŠOKU zbog poteza kolege: “Noćas me je ozbiljno IZNENADIO”

Jedan od najboljih mladih vokala Sloba Radanović ovo leto provodi radno, a poput mnogih njegovih kolega veći deo letnje sezone provodi na primorju gde gotovo svakodnevno uveseljava publiku.
U sredu uveče je usledilo veliko iznenađenje na njegovom nastupu, ali ne samo za verne slušaoce koji su se pojavili u velikom broju već i za samog Radanovića.

Naime, na bini mu se pridružio Jovan Perišić potpuno neočekivano i to dok je Sloba pevao jedan od njegovih najvećih hitova “Samo jednom srce voli” te su kolege zapevale zajedno grleći se sve vreme.

Publika ih je pratila od prvog do poslednjeg stiha,a potom je usledio gromoglasnim aplauz, a koliko Radanoviću znači ovaj Perišićev potez nije krio kako na samom nastupu, tako i nakon njega kada je na svom Instagram profilu podelio zajednički video uz opis koji je mnoge oduševio.

ipiccy_image (91).jpg

– Noćas me je na nastupu iznenadio i pridružio mi se na bini moj veliki brat, kolega i pevačina Jovan Perišić. On je jedan od najboljih ljudi koje sam upoznao. Zajedno smo otpevali njegov veliki hit. On je moj brat koji me je od početka podržavao u svemu i onda kada sam bio niko i ništa. Hvala ti Jovane moj što si nam ulepšao veče i hvala vama koji ste pevali sa nama- bio je dirnut pevač, a kako kaže ovaj gest starijeg kolege nikada neće zaboraviti.

Foto: Instagram