Showbiz

Snežana Dakić o plastičnim operacija!

49views
Voditeljka Snežana Dakić govorila je na temu plastične hirurgije i tom prilikom otkrila da podržava promenu izgleda na taj način, međutim da nikako ne treba preterivati.

Ona nam je dala i par beaytu saveta koji će sigurno koristiti svim ženama.

– Žene mojih godina znaju da mora da se praktikuje svakodnevna nega, skidanje šminke, da se neguje zona oko očiju nekim specifičnim preparatom i da se sa nekim tonikom malo očisti lice pre nego što se stavi krema. Imam utisak da mlade devojke i ne praktikuju tu rutinu… Ja konkretno od svojih mlađih dana, pošto sam imala masnu i problematičnu kožu sa bubuljicama, ja sam često išla kod kozmetičara i koristila sam specifične preparate – rekla je voditeljka, a onda iznela svoje mišljenje o estetskim operacijama:

 

– Jesam za plastičnu hirurgiju u smislu da kada dođu neke godine i koža visi, najbolje je uraditi fejslifting, jer to je jedino što može da vam skloni višak kože. Pozdravljam i to da žene stave  lepše, čvršće grudi nakon što su se zbog dojenja isfrustrirale ili zbog godina tu više nema jedrosti, ali za to treba hrabrost. Recimo ja nisam toliko hrabra da se podvrgnem takvoj plastičnoj operaciji, možda zato što nisam toliko nezadovoljna svojim postojećim stanjem. Međutim, ja vidim da ta plastična hirurgija mnogo usreći ljude i postaju zadovoljniji svojim fizičkim izgledom.

Foto: Instagram