Paparazzo

Šta je bio razlog razvodu Harisa i Meline?

373views
advertising banner

Kao bomba je odjeknula vijest da se Haris i Melina Džinović razvode poslije 22 godine braka. Od tad ne prestaje interesovanje javnosti o pravim razlozima kraha njihove ljubavi.

Kako tvrdi izvor blizak Grandovom portalu, poznati par posljednjih godina dana pokušava da izgladi narušene partnerske odnose koji su se poljuljali nakon useljenja u novu kuću.

-Haris i Melina su dugo, skoro tri godine gradili luksuznu nekretninu na Senjaku i eto čim su se uselili, počeli su loši odnosi. U estradnim krugovima se šuškalo da u njihovom braku već godinu dana nešto ne štima i da su zahladnjeli odnosi– tvrdi izvor blizak Grandovom portalu.

Navodno je sve puklo kad su se uselili. Načuo sam od muzičara da Melina već dugo ne živi u zajedničkom domu i da se vratila u stan. Šuškalo se i da je u pitanju drugi muškarac- dodaje izvor.

FOTO MUNJA 17042014 9 2

Kako izvor navodi, prije mjesec dana pokušali su da izglade odnose i organizovali proslavu u njihovom domu, ali su ubrzo nakon toga riješili i da se raziđu.

-Melina je organizovala veliko slavlje, sve je bilo u redu, ali je ubrzo poslije toga u estradnim krugovima počelo da se priča da su se ipak Haris i ona razišli- zaključio je izvor za Grand.

Podsjetimo, Melina je svojevremeno priznala da je u njihovom braku godinama postojala ljubomora, ali i da joj je veoma teško bilo da prihvati činjenicu da je njen suprug javna ličnost.

Bila sam kao pravi psihopata, ali sada me je sramota što sam ga proganjala tokom prve tri godine braka. Provjeravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smiješna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna. Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga za tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala. Priznajem da mu nisam vjerovala, pogotovo zbog toga što je on živio momačkim životom do svoje 53. godine. Nisam smatrala da sam toliko fatalna da zbog mene prekine sa dotadašnjim navikama, ali ispostavilo se da sam pogriješila, pa ga sada više ne provjeravam- priznala je dizajnerka za „Story“.

 

Foto: Z.K.Munja