Horoskop

Šta su u horoskopu najbolji a šta najbolji muževi!?

Za one beznadne romantičarke koje su u osnovi utrošile sve svoje vrijeme i trud (i novac) kako bi pronašle pravog muškarca; ovo može biti vaše posljednje sredstvo! Saznajte s kim ste najviše kompatibilni, prema njegovom znaku zodijaka. Kao što naslov sugerira, poredani su od najgorih do najboljih, prenosi atma.hr.

FOTO: Promo

12. Ribe

Morate očekivati ​​da muškarca Ribu privlači neko ko je potpuno drugačiji od njega. Ako ste ta osoba, možda ćete biti savršeni za njega. Sjetite se da je sklon uvrijediti se zbog najmanjih stvari, tako da ćete morati biti izvanredno osjetljivi i paziti na sve ćete reći ili učiniti.

11. Bik

Ako tražite odnos koji ne zahtijeva 100% predanosti, muškarac Bik može biti onaj kojeg tražite, piše Meow GAG.  Očekujte da će biti usredotočen na svoju karijeru i njegovu porodicu, tako da možda neće imati puno vremena za vas. Ako razmišljate o odnosima kao o nečemu što je prikladno, vi i Bik možete doći do određenog razumijevanja. Morate mu pružiti 100% podršku, a on će vam uzvratiti istom mjerom.

10. Djevica

Možete očekivati ​​da će muškarac Djevica biti ljubomoran kad vas zavoli. On će reći stvari koje uopće i ne misli ili čak i ako misli, on će to reći na tako oštar način da ćete biti povrijeđeni. U trenutku kada shvati što je učinio, izvinit će se, ali o vama će ovisiti hoćete li podnositi ljubomorni bijes i pitanja. On može biti izazov i ako vam se sviđa izazov, vrijedi truda.

9. Jarac

Muškarac Jarac poznat je po svom perfekcionizmu. Ne očekuje ništa manje od onoga što on pruža. On može očekivati ​​nerealne stvari od odnosa koji imate. Možda kontrolira s vremena na vrijeme, ali njegove odluke mogu biti ispravne za odnos koji dijelite.

8. Strijelac

Strijelac može imati tendenciju da se osjeća neadekvatno kada je riječ o davanju svih stvari koje želite dobiti. Možda vam je vjeran, ali uvijek ima nekih demona koji mogu učiniti odnos izazovnijim od onog što je uobičajeno.

7. Vodenjak

Muškarac Vodenjak obično se smatra čudnim jer je njemu savršeno dobro i samom. Njemu je potreban prostor cijelo vrijeme, a ponekad vas doživljava kao smetnju. Svakako cijelo vrijeme pokušava dati najbolje od sebe, ali na vama je da odlučite vrijedi li to ili ne.

6. Lav

Lav je muškarac koji je zaljubljen u koncept zaljubljenosti. Napravit će velike geste ljubavi, ali se ponekad pitate radi li to zbog vas ili zbog sebe. Od onog trena kada zaljubi u vas, više ne napušta vašu stranu. Sklon je biti previše prisutan u svakom trenutku, ali ako i vi imate takvu osobnost, onda će to biti savršen spoj.

5. Rak

U trenutku kada se Rak zaljubi u vas, dobit ćete svu ljubav i njegu koju ste oduvijek željeli. Muškarac Rak se voli boriti za ženu koja mu ne uzvraća osjećaje. Ako vas bezuvjetno voli, onda ne morate tražiti ništa više.

4. Ovan

Znate da muškarac Ovan može biti vrlo dominantan. Želi biti on onaj koji će dominirati u vezi. Ako ste i sami dominantan tip osobe, očekujte da ćete biti izazov Ovnu, dat će sve od sebe da vas nadmaši. Ako pokažete da ste jači od njega, on će biti beznadno zaljubljen u vas. Možda ćete se morati poprilično potruditi kako biste stekli njegovu pažnju, jer on je ne poklanja lako.

3. Vaga

Znajte da je muškarac Vaga ozbiljan u vezi s vama ako namjerava vaš odnos učiniti što mirnijim. Morate također i zapamtiti da je muškarac Vaga tip osobe koja je obično život zabave. Nemojte se prestrašiti zbog pažnje koju dobiva, jer ju je uvijek voljan podijeliti s vama.

2. Blizanci

Ovo je tip muškarca koji se brzo može zaljubiti u vas. On će vas motivirati, tako da će vam biti lakše doći do svojih snova. On će također biti uz vas kada vam je potreban neko da vas sasluša. Može pokazati mračnu stranu s vremena na vrijeme, ali ako ste ga spremni prihvatiti u svom životu, to neće biti previše komplicirano.

1. Škorpion

Vi već znate da je muškarac Škorpion vrlo karizmatičan. On može dati sve od sebe kako bi bio primijećen. Što ga bolje budete upoznavali, shvatit ćete da je pomalo kompliciran, ali to je razlog zašto je tako simpatičan. Jako je odan. On može biti nestrpljiv, ali ima meko srce, a posebno je osjetljiv na one koje voli.

Izvor: tuzlanski.ba