Paparazzo

STIŽE NOVI HIT! Pogledajte kako je bilo na snimanju novog spota Nede Ukraden

85views

Slavna pop diva Neda Ukraden pripremila je pravu muzičku poslasticu za sve svoje obožavaoce i poštovaoce njenog rada. Na tri lokacije, pop diva potrudiće se da dočara mediteranski zvuk pesme u kojoj se potpisuje kao koautor teksta.

Nova pjesma “Najteže je kad se rastaje” sa kojom će nastupiti na CMC festivalu u junu mjesecu, dobija i svoju ekranizaciju. Neda se kao i svaki put potrudila da publici ponudi nešto novo i zanilmljivo pa se ovoga puta pojavljuje kao koautor teksta pjesme. Spot se upravo snima u Nedinom rodnom Imotskom, a neki od kadrova snimani su u Rogaškoj Slatini u hotelu “Aleksandar” gde je Neda već boravila i gde su domaćini izrazili želju da je ugoste prilikom snimanja prvog sledeceg spota.

Kostimi koje slavna pjevačica nosi dugo su birani, s obzirom da se radi o tradicionalnoj pop pjesmi mediteranskog zvuka. Kao i svaki put kada je Neda u pitanju, izuzetno elegantne komade koje pop diva nosi dela su svjetskih kreatora, ali i poznatih domaćih modnih imena. U odabiru kostima Nedi je ovoga puta pomogla ćerka Jelena.

– Drugi deo spota snimam u mom rodnom mestu – Imotskom, kao i na nekim lokacijama na moru. Ovo će biti prvi put u mojoj višedecenijskoj karijeri da je za lokaciju za snimanje sve urađeno sa skladom tematike pjesme. Da je odabrano upravo ovo živopisno mjesto u Dalmatinskoj Zagori. Imali smo sreće da je sa dolaskom ekipe došlo i razvedravanje, a uskoro snimamo još kadrova kada se spustimo na obalu Jadrana – rekla nam je Neda u pauzama snimanja spota za numeru “Najteže je kad se rastaje”.

Sudeći po fotografijama, pop diva blista kao nikada do sad, a po kratkom snimku koji smo zabeležili ova numera preti da pomuti slavu sada već čuvene “Kao vino i gitara”.

Pogledajte kako je izgledalo snimanje spota: