Paparazzo

STIŽU RODE Anna Kournikova ponovo trudna, Enrique Iglesias skrivao vijest

583views

Pjevač Enrique Iglesias čeka treće dijete s dugogodišnjom partnericom i bivšom teniserkom Annom Kournikovom. Mada još nisu potvrdili sretnu vijest, fotografije objavljene u španjolskom magazinu “Hola!” prikazuju par na jednom brodu u Miamiju, gdje se Anni vidi trudnički stomak. Čuvanje trudnoće u tajnosti i daleko od očiju javnosti za ovaj par nije nikakva novost s obzirom na to da su vijesti kako čekaju blizance, sada dvogodišnje Lucy i Nicholasa, skrivali sve do trenutka nakon što su se rodili 2017. godine.

Špekuliralo se kako im je blizance rodila surogat majka, no Anna je fotografijom na kojoj pozira s trudničkim stomakom to demantirala. Pričajući o ulozi oca Iglesias je svojevremeno otkrio kako se nada da je dobar tata te rekao da je puno odgovorniji nego što je bio nekad.

“To je jedan od najboljih osjećaja na svijetu. Odgovorniji sam i vozim sporije. Razmišljam o glupim stvarima prije nego što ih uradim”, kazao je pjevač.

View this post on Instagram

⚡️⚡️⚡️

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Enrique rijetko govori o ljubavi s Annom. Vezu su počeli 2001. nakon što su se upoznali na snimanju spota za njegov hit “Escape”.

“Svaka veza prolazi kroz bolje i lošije periode. Teško mi je vjerovati da postoji savršena veza, mislim da takvo nešto ne postoji. Anna je sjajna djevojka. Razumije me, zna ko sam i spremna je žrtvovati svoje vrijeme da bih ja mogao raditi na muzici. To je ogromna žrtva i zbog toga je neizmjerno poštujem”, kazao je Iglesias.