-Ja mislim da je u to vreme cela država pričala o videu na kome imitiraš Jelenu- zaključio je voditelj Siniša Medić.

-Svi znamo da je Jelena Karleuša visoka 180cm, grudi, kukovi, uzak struk, zgodna visoka i čuvene tadašnje Grand transformacije i kaže Stoja „Pa mogu i ja“- prisetila se Vesna Milanović istorijskog trenutka.

-Ja mogu barabar, zato što sam smršala!- ispričala je Stoja sa osmehom, a video je mnoge ostavio u šoku.

Potpuno samouvereno, sa perfektnom linijom, izazovnim kostimom i plavom perikom Stoja je tada izašla na scenu i dala domaći zadatak. Uz Karleušin hit „Slatka mala“ Stoja je vrckala i oduševila ne samo milionski auditorijum, već i koleginicu.

-Ja sam se slučajno našla sa Jelenom kod našeg zajedničkog frizera i meni je bila ideja da ona odradi moju pesmu „Žena starija“, a ja ovu njenu pesmu koja je hit kao kuća. I ona je to dobro odradila, ali i ja sam, stvarno sam se trudila. Dva dana sam vežbala kako da igram i kako da izgledam, razmišljala sam na šta će to da liči. Ipak ja nisam bila u tom fazonu- rekla je Stoja sa osmehom.

Tokom svoje bogate karijere Stoja je prošla kroz niz tranformacija kada je u pitanju fizički izgled, a mnogi su u jednom momentu spekulisali i da je operisala rebra te je konačno otkrila pravu istinu.

-Tih godina sam imala jako težak period. Radila sam na sebi da izgledam drugačije jer mi je bilo preko glave nekih komentara da sam debala. Ja se zainatim kao i svaka žena koja želi da bude ribetina i odlučim da pokažem šta mogu i koliko mogu. Trudila sam se, trenirala sam dva puta dnevno, za ceo dan sam jela samo pola viršle, pila sam ceđenu narandžu. Ma ne znam ni odakle mi ta energija koju sam tada trošila Išla sam na plivanje i masaže i šest meseci sam se posvetila samo sebi- otkrila je Stoja

U videu ispod pogledajte Stojinu imitaciju Jelene Karleuše: