Paparazzo

Svi koji su mislili da je MILICA u bluzi gadno su se prevarili

Kada je haljina ultrakratka, lako zaliči na bluzu. Primjer za to je izazovno izdanje Milice Todorović koja je svojom haljinom-bluzom mnoge zbunila, ali i zalijepila za male ekrane.

1.1kviews

Provokativan stajling predstavila je u novogodišnjem programu. S obzirom da je Milica uvijek vatrena na sceni, ples u prekratkoj haljini i nije bio tako lak zadatak? Možda nekima i ne bi bio lak, ova pjevačica se snašla na bini.

A sa svakim njenim korakom na sceni, haljina je postala sve “kraća”. Dok su je posmatrali, gledaoci su se pitali da li se to Milica u elegantnoj bluzi pojavila na snimanju.

Možda je i teško povjerovati, ali zaista se radilo o miniću. Milica je tada imala sjajnu liniju (i kada ima poneki kilogram viška, sjajno ga nosi), što je pored njenog umijeća plesa u minijaturnoj odeći, ublažilo situaciju. pomoglo je i to što je igrala bosa. Našla je vremena i da malo predahne i da razmisli o nekim stvarima, a možda se i pitala: “Što ne obukoh onu dužu haljinu?!”.  Odjeća ove dužine može da bude potpuni promašaj. važan je način na koji je nosite. Milica je taj posao dobro odradila. U svakom slučaju, bila je među najprimjećenijim učesnicima novogodišnje emisije. Biće to sigurno i u novogodišnjoj noći koja nam predstoji.

Izvor: zena.blic.rs