Showbiz

ZAPOMAGAO JE, BILO JE STRAŠNO: Viki Miljković iza osmijeha krije tešku priču!

1.5kviews
advertising banner

Viki Miljković na estradnoj sceni Srbije traje više od 20 godina. Za sve to vrijeme publici je ponudila brojne hitove, a njena životna priča je pomalo nesvakidašnja i posebna.

Od djevojčice iz Niša, koja je rođena 1974, postala je školovana pjevačica. U Prištini je završila Muzičku akademiju. Presudan trenutak za njenu karijeru dogodio se početkom devedesetih. Kada je Marina Tucaković čula kako Viki pjeva počela je da plače i rekla da će joj pomoći da snimi prvi album.

Kasnije je upoznala Dragana Taškovića Tašketa i sa njim započela vezu. Roditelji nisu bili za njihovu ljubav jer je on prije Viki već imao jedan brak. Ipak su se vjenčali i dobili sina Andreja. Uživala je u roditeljstvu i uspješnoj karijeri, ali 2015. godine kreće pravi pakao za nju kao majku. Sin se ozbiljno razbolio.

“Andrej je nekoliko dana imao temperaturu koju nikako nismo mogli da skinemo sirupima, kupanjem, rakijskim oblogama… Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lijek. Išli smo kod ljekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač: zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni – ne ponovilo se”, ispričala je Viki. Dječaku je ustanovljen mišićni spazam i to zbog virusa koji je “podivljao”u tijelu djeteta.

Ipak, sin se izliječio i sada zdrav dječak od 10 godina. Iako je taj period bio težak za nju, prije izvjesnog vremena joj se dogodila velika porodična tragedija – pjevačici je preminuo otac. Njegovu smrt i dan danas ne može da prežali, jer je za njega veoma bila vezana. Pjevačica je 2005. godine između dva snimanja na “Grandu” saznala da joj otac boluje od raka.

Izvor:kurir.rs