Paparazzo

Svi se pitaju kako će momak Tanje Savić reagovati na ovo?

172views

Pjevačica Tanja Savić ostala je bez riječi kada je vidjela šta je jedan fan urado za nju, a javnost se pita kako će njen dečko Muki reagovati na ovaj gest.

Naime, jedan momak je na leđima istetovirao Tanjin lik u ružama, a ispod toga je napisano i njeno ime. Tanja je nakon ovog gesta ostala bez riječi, pa je fotografiju podijelila na društvenim mrežama čime je stavila do znanja da ju je ovaj potez oduševio.

TANJA SAVIC NNK SNIMANJE 22092022 FOTO ELENA 11 ok 1

Fan istetovirao lik Tanje Savić, pjevačica ostala bez riječi

Odmah su uslijedile i reakcije publike, dok su se mnogi zapitali kako će njen dječko reagovati kada vidi ovu fotografiju.

Međutim, kako prema Tanjinim riječima pilot nije ljubomoran i da djevojku podržava u svemu, ovaj gest će sigurno i njemu imponovati.

434836519 18341905669129047 8979142631198748983 nInstagram/tanjasavicprivate

Podsjetimo, Tanja je nedavno za medije otvoreno govorila o vezi sa pilotom Mukijem, a tada je priznala zbog čega je vezu mjesecima krila do medija.

-Ne mogu da sakrijem sreću. Mi smo se jedno vrijeme krili i bilo je jako teško i stresno. Ja ne mogu za javnost da otkrijem koliko smo mi zaista zajedno. Ja nisam glupa žena da bih u eter stavljala neke stvari i pokazivala svog partnera da nisam sigurna u to poslije svega što mi se desilo. Mnogo sam oprezna i jedino kad sam sigurna 100 posto u nešto ja to objavim. Moja publika zaslužuje da bude sretna i da malo bude upućena u moj život – rekla je pjevačica koja ističe da joj je sreća njene djece na prvom mjestu.

-Prioritet je da djeci bude dobro i meni je sreća moje djece najbitnija. Ja pazim na njihova osjećanja veoma, oni su u osjetljivim godinama. Ja njima ne mogu da priređujem neke stresove. Mislim da treba da se nađe put kako da se desi priđe i pravo vrijeme. Treba da se djeci objasni da mama i tata nisu mogli zajedno. Stvarno cijenim porodične vrijednosti i djeca su mi na prvom mjestu – objasnila je pevačica.

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram,
Autor: A.Milinković/Grand.online