Horoskop

TAJNE ZODIJAKA: BLIZANAC U LJUBAVI

108views

Foto: Promo

Blizanac – Ovan

Blizanca će lako zadiviti a i osvojiti enrgičan i duhoviti Ovan. Ljubav će planuti  brzinom svetlosti da ni sami neće znati kako da se nose sa svim što je čini. Kako su oboje pričalice često će se mačevati  rečima u želji da se iskažu i zabave .  Oboje će delovati slobodoljubivo  sve dok im je istina vodilja u suprotnom na scenu izlazi ljubomora .  Blizanac  ne treba da isuviše izaziva Ovna svojim promenljivim raspoloženjem i hirovitim naletim jer neće uvek imati strpljenja i takta. Ovan ne treba da povlači  Blizanca  u svoju osamu,  jer on bez meteža i komunikacije  nije živ.

Blizanac – Bika

Od samog  početka ova veza može biti jako dopadljiva i uzbudljiva. Blizancu će se  jako dopasti velikodušnost ,sigurnost i udobnost koju Bik nesebično nudi.  A Biku Blizančeva visprenost i promišljenost kojom podupire njegove ambicije. Blizanac teba da kontroliše svoju potrebu da ističe svoju pamet i pričljivost naročito u društvu , jer uporna  haotičnost zna Bika razjariti , srušiti sve mostove koji su ih do tad spajali. Bik  ne bi trebao da svojom posesivnošću i  ljubomorom uguši u Blizanačku živost i ljupkost koja ga je na početku fascinirala.

Blizanac- Blizanac

Jedan drugom će se očešati rame u prolazu, i eto povoda da razmene brojeve telefona. Možda ih s početka ta priča  neće zavesti ali kako bude vreme odmicalo .njihova priča potrajala uočiće da tu ima više od običnog ćaskanja. Imaju mnogo sličnih interesovanja  koja ih mogu zadržati da zauvek ostanu skupa. Um prednjači nad strastima. Jedan drugog  treba da istolerišu i da ućute  u nekim lošijim fazama raspoloženja.

Blizanac – Rak

Prijemčivost i privrženost Raka mogu zavesti  prikrivenu porodičnu prirodu Blizanca . Kako vreme odmiče Blizanac se može isuviše opustiti i postati detinje nehajan za očekivanja emotivnog i majčinski nastrojenog Raka. Ređanje zamerki i gunđanje  može postati njihova svakodnevnica.  Blizanac će uvek naći caku da slatkorečivošću i šarmom potkupi Raka. Ako prevale neku godinu skupa  ima šanse i da prebrode mnoge krize jer ovde je navika  zaista čudo. Blizanac ne treba da se isuviše oslanja na Raka, I da čeka njegove naredbe. Rak ne treba da Blizanca posmatra ka dete jer će u njemu probuditi  upravo taj detinji inat i durenje.

Blizanac- Lav

Sjaj I velikodušnost Lava će opčiniti egocentričnu crtu Blizanca.  Udvaranju neće biti kraja. Uživaće da osmišljaju svoj ljubavni scenario,  samo da drama što duže potraje . I dobro je što je tako, jer bi u suprotnom veza poprimala svakodenvnu rutinu od koje se  gnušaju. Oboje vole da priređuju gala priijeme i da ih posećuju. Blizanac ne treba previše da pritiska Lava nekim svojim zahtevima a ni da ga javno izlaže sramu. Lav ne treba da Blizanca sputava i osporava u napredovanju i da smatra da je njegov uspeh i trud dovoljan za dobrobit njihove zajednice.

Blizanac– Devica

Po umu su se našli , i to  je jedan od  snažnijih favorita za opstanak njihove ljubavne veze . Ali problem nastaje kada je usklađivanje u pitanju. U nekim momentima Bliznacu će odgovarati pedantnost Device, kada proradi njegova mračnija strana a haotičnost ovlada njegovom svakodnevnicom. Ali kada proradi njegovo nesnalaženje u redu tada će s prekorom reagovati na Devicu što je počisitila njegov krativan nered. Blizanac ne treba da se isuviše ležerno gleda na stvari ako neće da kusa stalne kritike Device. Devica ne treba da isuviše pridaje pažnje detaljima  i da konstantnom pridikom  ruši njihov odnos.

Blizanac- Vaga

Vaga, sva umiljata i šarmantna  pomamiće radoznalost   Blizanca. Strahovito će želeti da razotkrije šta se krije ispod njene uglađene  površine. Biće tu raznih scena od onih najdivnijih maznih pa sve do razludelih i drskih. Vaga će znati da razoruža oštra koplja Blizanca , te će ih kako vreme odmiče sve ređe koristiti. Uzbuđenja će tražiti u mnogo lepšim stvarima nego što im svađa može pružiti. Prožimaće ih divne niti ljubav pa će se teško odlučivati za rastanak. Blizanac ne treba da kritikuje Vaginu lenjost dok ona prikuplja snagu za neke druge pametnije stvari. Vaga ne treba da se stalno postavlja u ulogu sudca, kad

Blizanac – Škorpija
Nimalo naivna i strasna  Škorpija  dovešće Blizanca na svršen čin, sve ili ništa. Osetiće se kao leptir ulovljen u opasnu mrežicu. Nekada će to doživeti kao omiljenu dečju igru kada je bezglavo jurišao livadom života, ali u nekim situacijama će negodovati  lukavo se izvlačeći. Ova veza može da uspe ako su im podznaci srodni. Blizanac ne treba da naseda na svaku sarkastičnu reč ili gest Škorpije. Škorpija ne treba da po svaku cenu oblikuje Blizanca onako kako to njoj odgovara, jer će nestati i pre nego što se obrela u njegovoj ljubavi a i prepredenosti.

Bliznac- Strelac

Mora da su se sreli u nekom od letova  dok su tragali za stvarnom srećom. Hvalisavi i brbljivi Strelac odgovoriće na svaku priču znatiželjnog Blizanca. Neće trebati mnogo da njihova srca nađu zajednički jezik.Njihovim pričama i doskočicama neće biti ni kraja ni konca. Ovde Ljubav i navika idu ruku pod ruku. Blizanac ne treba da vreba svaku Strelčevu oštru reč kad plane i da mu je stalno nabada na nos. Strelac ne treba da kinji  Blizančevu dovitljivost i snalažljivost i da je svaki put pretrukuje u gnusnu laž. Ali u detelinku sa četiri lista bilo bi pametnije  za njihovu srećniju i trajniju vezu.

Blizanac –  Jarac

Jarčeva ozbiljnost i mudrost mogu zainteresovati Blizanca uvek spremnog da nešto novo nauči . Upotrebiće sva  varijante zavođenja dok ga ne osvoji.  Veza će odisati ljubavlju i razumevanjem sve dok ne izađu na videlo razlike u njihovom karakteru.  Jarčevom ambicioznom duhu prijaće  Blizančev vetar u leđa, ali će mu jako zasmetati promenljiv i ležeran odnos prema  vitalnim stvarima njihove veze. Potrebno je mnogo vremena da usaglase svoje karaktere. Blizanac ne treba da pošto -poto sugerira svoje mišljenje Jarcu i da mu zamera kad ga povuku poslovi i kad je društvo na okupu.  Jarac  ne treba da za svoje neuspehe krivi Blizanca,   i da se oglušuje na njegove  dragocene  savete.

Blizanac- Vodolija

Ova ljubavna veza će se razvijati munjevito. Blizanac će znati da isprati Vodolijine ideje  nesebično pomažući da se realizju. Uživaće u svom domu a i dugim šetnjama krcatih intelektualnim razgovorima . Njihova druželjubivost će privlačiti najrazličitije ljude . Ne podnose rutinu i uvek će nastojati da unesu vedrine i uzbuđenja u svoju vezu. Pored turbolentnih obrta i izazova mogu ostati dugo zajedno. Blizanac ne treba da vrši pritisak na Vodoliju kad se povuče u svoj svet i kad odluta s društvom u neke svoje naučne sfere . Vodoija ne treba da sebično sputava Blizanca  u njegovom ličnom napredovalju.

Blizanac – Ribe

Blizanca će privući senzibilitet Ribe. Pokušaće da je isprati u svim njenim tokovima  I bojama mašte. Mnogo toga mogu postići zajedno ako jedno drugo ne guše koječim jer najveća smetnja njihovoj idili dolazi od spolja zbog povodljivosti posebno kod Ribe. Haotično stanje njihovog doma biće prvi znak da nešto nije u redu u njihovom odnosu. Blizanac ne treba da potcenjuje Ribu jer ona i kad deluje smušeno zna šta radi. Ribe  ne treba da potcenjuje blizanca jer on i kad deluje haotično  uglavnom zna gde mu je šta.

5 Comments

Comments are closed.