Paparazzo

Tijana Kadović ponovo podigla prašinu u ”Zvezdama Granda”

2kviews
Sara Jelaš iz Kiseljaka učestvovala u duelu u drugom krugu “Zvezda Granda” sa Tijanom Kadović iz Beograda. Prva se predstvila pjesmama “Dođi” Parnog valjka i “Baksuze” Ane Nikolić. Druga kandidatkinja prvo je otpjevala “Hajde da uzmemo neki dobar auto” uz koju je osmislila i spot koji se vrtio na video bimu.

U nastvaku je atraktivna crnka priredila još jedno iznenađenje kad joj je u toku izvođenja numere “Zaslužio si sve” od Leontine zazvonio telefon. Prvo nikom nije bilo jesno o čemu se radi, a onda su ukapirali da je dio njenog performansa. Konačan rezultat je bio četiri glasa za Saru i četiri za Tijanu. Viki Miljković nijednoj nije dala glas.

“Prva kandidatkinja je bila lijenja i intonativno nestabilna. Nije mi se dopalo. Drugu kandidatkinju ništa nisam razumjela u prvoj pjesmi. Sve vrijeme sam se lomila da mogu da glasam i ne moram”, rekla je Viki dok se Lukas našalio kako će da prebije kolege koji nisu glasali.

“Druga kandidatkinja bila je bolja od prve. Prva kandidatkinja je neubideljivo pjevala ‘Volim te baksuze’. Poenta muzike je da ti ljudi vjeruju”, rekla je Jelena. Pored Saše Popovića sjedila je Dragana Mirković i kad se diva okrenula doživjela je šok, a onda je prišla da se pozdravi.