Paparazzo

Toni Cetinski se obratio fanovima i medijima

860views

Tony Cetinski javnosti se opet obratio putem društvenih mreža. Ovaj put se oglasio nakon što su se u nekim medijima pojavili neslužbeni rezultati obdukcije pokojnog Ibrahima Kevljanina na kojeg je Tony naletio automobilom u Rovinju.

Osim javnosti, Tony se obratio i svojoj obitelji te im dao smjernice kako se ponašati kada su mediji u pitanju, prenosi Dnevnik.

– Molim medije da ne iznose poluinformacije u vezi okolnosti nesreće kao ni nepotpune i neslužbene rezultate obdukcije i vještačenja jer na taj neprofesionalan način ne činite ništa pametnoga kako bi olakšali niti jednoj od obitelji već samo nanosite bol svima. Strpimo se da se istraga privede kraju i da se utvrde sve relevantne činjenice tog nesretnog događaja. Molim čak i članove moje obitelji da ne komentiraju neslužbene informacije jer smo već svjedočili manipuliranjima izrečenim i neizrečenim. Ponavljam da mi je u interesu kao čovjeku da se dobro rasvijetli sve što se desilo i prije mog nailaženja na tijelo I.K. kao i sam trenutak nesretnog događaja jer je mojoj duši i dušama obitelji Kevljanin to najvažnije. Siguran sam da će institucije dati vrlo precizan odgovor kako i u kojem trenutku je nastupila smrt pokojnog I. K. te što je uzrokovalo tome da je isti ležao na cesti prije mog ulaska u dio ulice na kojoj je ležao. Ja sam spreman odgovarati za svaki svoj postupak u životu pa tako i za ovaj ako se ustanovi da sam kriv ali ovakve insinuacije i lupetanja samo u svrhu da se na tuđoj tragediji zarađuje i naslađuje ne vode ničemu osim dovođenja javnosti u zabludu – stoji u objavi Tonyja Cetinskog.

Izvor: Hayat.ba