Showbiz

TOTALNI FIJASKO: Pjevao katastrofalno, okrivio Mariju da nije htjela da mu pomogne, a onda isprozivao Jelenu

1.5kviews

Elvin Kadrić iz Hadžića predstavio se pjesmama “Čudna jada” Zaida Imamovića nakon koje nije dobio nijedan glas. Članovi žirija su ga prepoznali iz prethodne sezone kad se zid spustio i odlučili su da mu daju šansu. Nakon izvođenja numere  “Mama ne da da te diram” Halida Muslimovića ali nažalost nije dobio nijedan glas.

“Jako je pokvario svoje pjevanje u odnosu na pretprošlu godinu vjerovatno što nije imao ko da mu da adekvatan savjet šta da radi sa svojim vokalom”, rekla je Marija i pitala ga šta on misli kako je pjevao.

“Nemam komentar. Osjećam se fantastično!”, rekao je Elvin. Umijšala se Jelena koja je rekla da je na scenu izašao sa negativnim stavom i da izgleda kao nadrndani vampir kao i da je njegovo pjevanje bilo katastrofalno.

“Za mene je bilo fantastično!”, tvrdio je Elvin koji je dodao da je došao okupan i čist i spreman.

“Ti izgledaš čisto i lijepo si se obukao, ali pjevao si kao da se nisi kupao 17 godina”, rekao je Lukas. Bosanac je dodao da Elvin očigledno ima svoj stav i da nema potrebe da mu se bilo šta objašnjava. Elvin je zamjerio Mariji što ju je kontaktirao prije dve godine preko društvenih mreža da mu se javi da mu pomogne, a ona mu nije odgovorila.

“Ako već govorimo o kandidatima kojima sam ja obećala pomoć ti kandidati koji su našli pravi način da dođu do mene svi znaju kako su završavali ovo takmičenje”, rekla je Marija. Elvin je pitao Sašu Popovoća kako je moguće da on nije kandidat za pobjedu. Kad su ga pitali gdje nastupa Kadra je tvrdio da na njegov nastup dolazi više ljudi nego kod Jelene Karleuše.

“Ti si bezobrazan i nekulturan i ti sad možeš da se pokloniš i da ideš. Ovakve diskusije se više neće vodite ne bitno da li si u pitanju ti (Jelena) ili neko drugi od nas”, urlala je Marija i ispratila kandidata sa scene.

Izvor: Grand online